JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Σαμπντόρια-Γιουβέντους 3-2, το μυαλό όλων στις διακοπές.


Η Γιουβέντους πήγε... αναγκαστικά στη Γένοβα με το μυαλό όλων στις διακοπές και η Σαμπντόρια τη νίκησε με 3-2, γράφοντας ιστορία.

Στη βροχερή Γένοβα ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε τους Μπιανκονέρι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους καθώς δεν υπήρχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στο ματς. Παρ' όλα αυτά, η Γιούβε μπήκε δυνατά στον αγώνα, έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Κουαλιαρέλα, Τζιακερίνι, Κιελίνι για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 25', όταν ο Πίρλο έβγαλε υπέροχα τετ α τετ τον «Κουάλια» κι αυτός πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Στο 31' πάντως, σε μια φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των Τορινέζων αλλά αυτό δεν έχει και καμία σημασία αφού όλα έχουν κριθεί, ο διαιτητής Τζερβασόνι καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Σαμπντόρια και ο Εντερ νίκησε τον Στοράρι για το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Θα μπορούσε να ήταν 1-2 αλλά ο Μουστάφι έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα από το πλασέ του Κουαλιαρέλα στο 40'.

Στο β' μέρος η Γιουβέντους απείλησε με Κουαλιαρέλα, Παντοΐν, για να έρθει τελικά το γκολ από την Σαμπντόρια, για το 2-1, με την κεφαλιά του Ντε Σιλβέστρι στο 57'. Οι Μπιανκονέρι είχαν την μπάλα και έψαχναν, χαλαρά είναι η αλήθεια, την ισοφάριση αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και στο 75' ο Ικάρντι προ κενής εστίας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ενδεικτικό του πώς αντιμετώπιζε αυτό το ματς ο Κόντε, είναι το γεγονός ότι έβαλε ως αλλαγή και τον... τρίτο τερματοφύλακα Ρουμπίνιο καθώς ήταν ο μόνος που δεν είχε παίξει καθόλου φέτος ενώ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στη Γιούβε όταν ο Μουστάφι γκρέμισε τον Κουαλιαρέλα αλλά ο βοηθός γραμμής είχε άλλη άποψη.
Οπως και να έχει, στο 90' ο Τζιακερίνι μείωσε εντός περιοχής σε 3-2 και στη συνέχεια οι Μπιανκονέρι πίεσαν αλλά δεν ισοφάρισαν.
Ετσι, η Σαμπντόρια έγινε η μόνη ομάδα φέτος που δεν ηττήθηκε από τη Γιούβε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε και δύο νίκες απέναντι στην πρωταθλήτρια!


SAMPDORIA - JUVENTUS 3-2
GOALS: Quagliarella 25, Eder 31, De Silvestri 57, Icardi 75, Giaccherini 90
SAMPDORIA
Da Costa, Mustafi, Gastaldello, Castellini; De Silvestri, Obiang, Palombo (Munari 66), Poli, Estigarribia; Eder (Sansone 79), Icardi.
Substitutes not used: Romero, Berni, Savic, Rodriguez, Maresca, Berardi, Poulsen, Maxi Lopez, Soriano.
Manager: Rossi
JUVENTUS
Storari (Rubinho 80); Caceres, Bonucci, Chiellini; Isla, Padoin (Lichtsteiner 74), Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Giovinco (Bendtner 74), Quagliarella.
Substitutes not used: Buffon, Barzagli, Peluso, Vidal, Marchisio, Vucinic, Matri.
Manager: Conte
REFEREE: Gervasoni
ASSISTANTS: Meli, Iannello
FOURTH OFFICIAL: Posado
BOOKED: Icardi 75

1 σχόλιο:

billaras είπε...

Παιχνίδι αγγαρείας απο την ομάδα μας,που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει θέλω πάντα να κερδίζει,τα καναρίνια με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια συνετέλεσαν για το τελικό 3-2,να δω πότε θα τους φύγει το κόμπλεξ με τη Juve,τέτοια λάθη σε αδιάφορο παιχνίδι είναι μικροπρέπειες.