JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Γιουβέντους-Παλέρμο 1-0, το 31ο είναι γεγονός και το θέλει στους 92 βαθμούς.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 5 Μαΐου μια μέρα που φέρνει στο μυαλό όλων των Γιουβεντίνων ευχάριστες αναμνήσεις, δεδομένα λοιπόν ήταν η μέρα της Γιουβέντους. Νίκη και επί του Παλέρμο (1-0) και κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου 31ου στην ιστορία της ομάδας!  Ο επόμενος στόχος της Γιούβε του Κόντε με δεδομένο πλέον το Σκουντέτο είναι η κατάρριψη του ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στους τρεις τελευταίους αγώνες!
Σαν σήμερα πριν 11 χρόνια, στις 5 Μαΐου 2002, η Γιούβε κατακτούσε ένα απίθανο Scudetto την τελευταία αγωνιστική στέλνοντας τους Μαρθίστι με δάκρυα στα μάτια για ακόμα μια φορά σπίτι τους με σκυμμένα κεφάλια. Από τότε, η συγκεκριμένη ημερομηνία απέκτησε ξεχωριστή αξία για τους οπαδούς της και αυτό αποδείχθηκε και πριν λίγες μέρες όταν σε γκάλοπ στον ιταλικό Τύπο οι τιφόζι των Μπιανκονέρι ψήφιζαν πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έρθει η μαθηματική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στις 5 Μαΐου.

Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα καθώς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε το καθήκον της υποδεχόμενη το Παλέρμο. Για την ακρίβεια έκανε... κάτι παραπάνω από το καθήκον καθώς αρκούσε και η ισοπαλία. Οι Μπιανκονέρι, που είχαν από νωρίς το μυαλό τους στα πανηγήρια καθώς οι οπαδοί τους είχαν φτιάξει εορταστική ατμόσφαιρα πριν καν την έναρξη του ματς, πήραν τελικά το τρίποντο (1-0) με το γκολ του Βιντάλ στο 59' και αν θέλουν να βρουν ένα κίνητρο για τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, τότε πρέπει να κοιτάξουν στη σεζόν 2005-06.

Η Γιουβέντους του Φάμπιο Καπέλο μάζεψε 91 βαθμούς τότε, επίδοση που είναι η καλύτερη της ιστορίας της. Η Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε έχει 83 αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι με τρεις νίκες πάει στους 92!

Οπως και να έχει, το πάρτι στο Τορίνο μόλις άρχισε! Οπως και η εποχή των Μπιανκονέρι, όπως θέλουν να πιστεύουν Ανιέλι και Κόντε!



JUVENTUS-PALERMO 1-0

Γκολ: Vidal (πεν) 59'

JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (11’ st Padoin), Pogba, Pirlo, Vidal, Asamoah (21’ st Peluso); Marchisio; Vucinic
(34’ st Quagliarella)
Aναπληρωματικοί: Storari, Caceres, Marrone, De Ceglie, Isla, Giaccherini, Giovinco, Matri, Quagliarella, Bendtner.
Προπονητής: Conte


PALERMO
Sorrentino; Von Bergen, Donati, Aronica; Nelson, Barreto, Rios (34’ st Faurlin), Kurtic, Garcia; Ilicic (26’ st Dybala), Miccoli
(20’ st Hernandez)
Aναπληρωματικοί: Benussi, Brichetto, Muñoz, Anselmo, Viola, Dossena, Fabbrini, Formica, Boselli.
Προπονητής: Sannino


Διαιτητής: Romeo

Βοηθοί: Stefani. Padovan
Τέταρτος: Grilli
Βοηθοί περιοχής: Calvarese, Candussio

Κάρτες: 42’ pt Barzagli, 14’ st Vidal
Αποβολή: 38’ st Pogba

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ze_NX5csEjg

χρονια πολλα! χριστος ανεστη!