JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Λάτσιο-Γιουβέντους 0-2, με διπλό χτύπημα του Βιντάλ.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 8' κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο μετά από το πέναλτι που κέρδισε ο Βούτσινιτς από τον Τσάνα και εκτέλεσε εύστοχα ο Βιντάλ για να γράψει το 0-1. Στη συνέχεια οι Μπιανκονέρι ανέβασαν ακόμα περισσότερο  την απόδοση τους και στο 28' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και πάλι με τον Αρτούρο Βιντάλ μετά από ασίστ του Μίρκο Βούτσινις κάνοντας το 0-2. Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η Λάτσιο προσπάθησε να μπει δυνατά αλλά δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο καθώς η Γιούβε πήρε και πάλι τα ηνία του παιχνιδιού και επέβαλε το ρυθμό της και κατέβασε ταχύτητα καθώς θέλει να πάει ξεκούραστει στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τη Μίλαν, ετσί το 0-2 που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος παρέμεινε ως το τέλος.

Με δύο γκολ του Βιντάλ (8', 28'), που είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του, η Γιουβέντους πέρασε από τη Ρώμη (2-0 την Λάτσιο) και πήγε στο +11 από τη Νάπολι!
Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε τη Γιουβέντους με 3-5-1-1 έχοντας τον Μαρκίζιο πίσω από τον Βούτσινιτς, ο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς έβαλε δεξί μπακ για τη Λάτσιο τον χαφ Γκονζάλες και αριστερά τον Στανκεβίτσιους λόγω απουσιών και από νωρίς φάνηκε ότι το ματς θα πήγαινε όπως το ήθελαν οι Μπιανκονέρι: Ανατροπή του Βούτσινιτς στο 8', πέναλτι, γκολ του Βιντάλ από τα 11 βήματα για το 0-1.

Οι Τορινέζοι μπορούσαν, πλέον, να δώσουν στον αγώνα τον ρυθμό που ήθελαν, η Λάτσιο που έπρεπε από νωρίς να κυνηγήσει το γκολ άφηνε κενούς χώρους πίσω και η Γιουβέντους που κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα έβρισκε τις προϋποθέσεις για να απειλήσει. Το έκανε με Βούτσινιτς και Μαρκίζιο, μέχρι να σκοράρει ξανά με το πλασέ του Βιντάλ στο 28'.

Με το σκορ στο 0-2 και με τη Λάτσιο να μην έχει κουράγιο, δυνάμεις και λύσεις, η Γιούβε κυριαρχούσε και στο 35' θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αλλά ο Μαρκίζιο τα έκανε όλα σωστά στην αντεπίθεση, μέχρι που ο -τραγικός για τους Λατσιάλι- Τσάνα πρόλαβε να βάλει την κόντρα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πέτκοβιτς πέρασε τους Εντερσον και Κόζακ αντί των Μάουρι και Ερνάνες και η αλήθεια είναι ότι η Λάτσιο έδειξε κάποια σημεία ζωής και απείλησε με τους Σιανί και Κόζακ αλλά γκολ δεν έβαλε... Ετσι, η Γιουβέντους που ξέρει πώς να ελέγχει ένα ματς όταν το σκορ είναι υπέρ της, φρόντισε στη συνέχεια να παγώσει εντελώς τον ρυθμό.

Οι Μπιανκονέρι έκαναν όσα έπρεπε για να μην απειλούνται, άφησαν την μπάλα στη Λάτσιο και κάπως έτσι, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο, πήραν τη νίκη με 0-2, με πρωταγωνιστή τον Βιντάλ που είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2018.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Γιουβέντους πήγε στο +11 από τη Νάπολι και το γεγονός ότι το κείμενο κλείνει με τη φράση «θέλει 7 βαθμούς στις επόμενες 6 αγωνιστικές για να πάρει το δεύτερο σερί Scudetto», σημαίνει ότι στο Τορίνο αρχίζουν οι ετοιμασίες για τη φιέστα!




LAZIO-JUVENTUS 0-2


Γκολ: Vidal (Πεν.) 8’, Vidal 28’

LAZIO
Marchetti; Gonzalez, Ciani, Cana, Stankevicius; Candreva, Onazi, Ledesma (23’ st Crecco), Hernanes (1’ st Kozac), Mauri (1’ st Ederson); Klose

Aναπληρωματικοί: Bizzarri, Strakosha, Serpieri, Antic, Cataldi, Saha, Floccari, Rozzi.
Προπονητής: Petkovic



JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Peluso; Lichtsteiner (22’ st Padoin), Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Marchisio (43’ st Giaccherini); Vucinic (41’ st Quagliarella)
Aναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Caceres, Marrone, De Ceglie, Isla, Matri
Προπονητής: Conte


Διαιτητής: Giannoccaro
Βοηθοί: Posado, Padovan
Τέταρτος: Viazzi


Βοηθοί περιοχής: Damato, Calvarese



Κάρτες: 7’ pt Cana, 14’ pt Vidal, 41’ pt Peluso, 8’ st Ciani

Δεν υπάρχουν σχόλια: