JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τορίνο-Γιουβέντους 0-2, καθάρισε με Βιντάλ και Μαρκίσιο, στις 5 Μαίου η στέψη..

Με δύο γκολ στο τέλος, οι Μπιανκονέρι νίκησαν πάλι την Τορίνο (0-2) -στην οποία δε δόθηκε πέναλτι- στο τοπικό ντέρμπι και θέλουν ένα βαθμό για να στεφθούν ξανά πρωταθλητές! Στίς 5 Μαίου θα κλειδώσει και μαθηματικά το 31ο Scudetto, μια ημέρα που ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους στη Γιούβε καθώς στις 5 Μαίου του 2002 η Γιούβε κατακτούσε ένα από τα πιο όμορφα Scudetto την τελευταία αγωνιστική στο Φρίουλι αφήνοντας δεύτερη την Ίντερ που το είχε σίγουρο.



Το Derby della Mole διεξήχθη όπως έπρεπε. Με συνεχή βροχή, με ωραία ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων και με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα. Αυτό, βέβαια, δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα αλλά ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο έκαναν και οι δύο. Περισσότερες η Γιουβέντους, που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ νωρίς αλλά ο Βούτσινιτς αστόχησε στο τετ α τετ από την υπέροχη μπαλιά του Πογκμπά, λιγότερες η Τορίνο που απείλησε με το δυνατό σουτ του Σαντάνα προς το τέλος του ημιχρόνου, αναγκάζοντας σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Μπουφόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τη βροχή και το πάθος να δυναμώνουν, οι Μπιανκονέρι είχαν συνεχώς την μπάλα και προσπαθούσαν να ανοίξουν την άμυνα της «Γκρανάτα» αλλά δεν τα κατάφερναν παρά τις συνεχείς προσπάθειες τους. Το ματς πήγαινε για 0-0, το οποίο βασικά δεν... κατέστρεφε καμία από τις δύο ομάδες, αλλά στο τελευταίο 10λεπτο έγιναν τα πάντα.

Αρχικά δε δόθηκε πέναλτι στην Τορίνο όταν ο Μπονούτσι τράβηκε από τη φανέλα τον Τζόναθας στο γύρισμα του Τσέρτσι από δεξιά, στο 85' ο Πογκμπά έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ από κοντά και στο 86' ο Βιντάλ, για τρίτο σερί ματς, έδωσε τη λύση με ωραίο σουτ εκτός περιοχής (0-1)!

Ο Γκλικ, όπως στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα, άφησε την Τορίνο με 10 παίκτες για τις καθυστερήσεις καθώς χτύπησε τον Κουαλιαρέλα και στο 92' ο Μαρκίζιο έγραψε από κοντά το 0-2, με το οποίο η Γιουβέντους συνεχίζει τη θετική παράδοση στα ντέρμπι με την συμπολίτισσα και πλέον θέλει απλά ένα βαθμό την επόμενη εβδομάδα υποδεχόμενη στο Juventus Stadium την Παλέρμο, για να στεφθεί πρωταθλήτρια και φέτος!

* Η Τορίνο παραμένει χωρίς γκολ κόντρα στη Γιουβέντους από τη σεζόν... 2001-02 κι έπειτα!


TORINO-JUVENTUS 0-2


Γκολ:  Vidal 86', Marchisio 90+2'


TORINO
Gillet; D'Ambrosio (29’ st Di Cesare), Glik, Ogbonna, Masiello; Basha, Gazzi; Cerci, Bianchi, Meggiorini (21’ st Jonathas), Santana
(38’ st Birsa)

Aναπληρωματικοί: Coppola, Caceres, Rodriguez, Bakic, Menga, Brighi, Barreto.
Προπονητής: Ventura




JUVENTUS

Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (29’ st Caceres), Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah (46’ st Peluso); Marchisio; Vucinic (29’ st Quagliarella)

Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Marrone, De Ceglie, Padoin, Giaccherini, Matri, Giovinco, Bendtner.
Προπονητής: Conte


Διαιτητής: Bergonzi
Βοηθοί: Nicoletti, Grilli
Τέταρτος: Viazzi
Βοηθοί περιοχής: De Marco, Giannoccaro
Κάρτες: 44’ pt Lichtsteiner, 44’ pt Meggiorini, 12’ st Masiello, 33’ st Glik, 45’ st Glik
Αποβολή: 45' st Glik

Δεν υπάρχουν σχόλια: