JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Γιουβέντους-Πεσκάρα 2-1, και τώρα όλα για όλα με τη Μπάγερν.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο πορτιέρο της Πεσκάρα Πελιτσόλι έπιανε τα άπιαστα στο πρώτο ημίχρονο, τραυματίας αποχώρησε ο Τζιοβίνκο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε με 2 γκολ του Μίρκο Βούτσινιτς (72' με πέναλτι, 78' με πλασέ) καθάρισε το παιχνίδι και πλέον όλοι στη Γιούβε σκέφτονται το ματς της Τετάρτης για το Champions League με τη Μπάγερν. Η Πεσκάρα κατάφερε να μειώσει το σκορ με φοβερό σούτ του Κασκιόνε στο 83'.


Η Γιουβέντους έκανε, χωρίς υπερβολή, ευκαιρίες για να βάλει... διψήφιο αριθμό γκολ στην Πεσκάρα αλλά τελικά επικράτησε μόνο με 2-1, πλησιάζοντας κι άλλο στον τίτλο.
Ο Αντόνιο Κόντε ξεκούρασε όσους περισσότερους μπορούσε ενόψει της ρεβάνς με την Μπάγερν αλλά είχε πει από την Παρασκευή ότι περίμενε από την ομάδα του να πάρει στα σοβαρά το ματς με την Πεσκάρα. Ετσι έγινε αλλά οι Μπιανκονέρι απείλησαν κάθε ρεκόρ χαμένων ευκαιριών σε ένα ημίχρονο καθώς δεν μπορούσαν με τίποτα να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα... Ο Πελιτσόλι απέκρουσε εντυπωσιακά το γυριστό σουτ του Τζιακερίνι από το ύψος του πέναλτι, ο Τζιοβίνκο πέρασε δύο αντιπάλους αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρε στο τετ α τετ, ο Βούτσινιτς το ίδιο, ο Βιντάλ πλάσαρε από τα... δύο μέτρα για να αποκρούσε ξανά ο Πελιτσόλι και στο 32' ο Τζιοβίνκο τραυματίστηκε, έφυγε με φορείο και στη θέση του μπήκε ο Κουαλιαρέλα.

Λίγα λεπτά μετά, ο «Κουάλια» είδε την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι στο διαγώνιο σουτ που έκανε, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο ευκαιρίες από τον Τζιακερίνι. Στην πρώτη περίπτωση πλάσαρε άουτ από πολύ καλή θέση μετά το γύρισμα του Λιχτστάινερ, στη δεύτερη ο απίστευτος Πελιτσόλι κατάφερε να αποκρούσει στη γωνία του, κρατώντας το 0-0 στο ημίχρονο!

Γεμάτο ευκαιρίες της Γιουβέντους ήταν το πρώτο 45λεπτο, έτσι άρχισε και το δεύτερο καθώς στο 50' ο Ασαμόα έκανε σέντρα σουτ, ο Πελιτσόλι έδιωξε και στην επαναφορά ο Βούτσινιτς βρήκε περισσότερο αέρα παρά μπάλα... Ακολούθησε, στο 54', η εντυπωσιακή απόκρουση του Πελιτσόλι στο σουτ του Κουαλιαρέλα εντός περιοχής, για να συνεχίσει απτόητος ο τερματοφύλακας της Πεσκάρα μπλοκάροντας στο 57' το σουτ του Βιντάλ και αμέσως μετά του Βούτσινιτς.

Οι Τορινέζοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο για το γκολ και στο 60' έχασαν νέα ευκαιρία, βλέποντας την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από την κεφαλιά του Μπονούτσι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το ματς παιζόταν συνεχώς στο μισό γήπεδο, η Πεσκάρα κρατούσε όσο μπορούσε αλλά στο 72' ο Ρίτσο δεν μπόρεσε να αποφύγει το πέναλτι καθώς τράβηξε από το χέρι τον Βιντάλ και τον έριξε στο έδαφος, για να κάνει το 1-0 ο Βούτσινιτς από τα 11 βήματα και να το πανηγυρίσει βγάζοντας το... σορτς!

Οπως έχει συμβεί πολλές φορές φέτος, έτσι και τώρα, η Γιουβέντους σκόραρε ξανά μετά το πρώτο της γκολ, με τον Μαυροβούνιο άσο στο 78' να κάνει ωραία κίνηση και πλασέ εντός περιοχής για το 2-0 και ο Κόντε τον απέσυρε από το ματς, όπως και τον Μπονούτσι, θέλοντας να δώσει ανάσες σε όλους. Ο Μάτρι, που μπήκε ως αλλαγή, έχασε καλή ευκαιρία στο 83' και στο ίδιο λεπτό η Πεσκάρα ξαναμπήκε στον αγώνα, μειώνοντας σε 2-1, χάρη στο εκπληκτικό μακρινό σουτ του Κασκιόνε.

Η Γιούβε, πάντως, κράτησε το 2-1 και πήρε τη νίκη, που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα, κάνοντας πάντως άλλες δύο ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά με τον Κουαλιαρέλα.


JUVENTUS-PESCARA 2-1


Γκολ: Vucinic 72' (πέν), 78', Cascione 83'

JUVENTUS

Storari; Bonucci (36’ st Isla), Marrone, Peluso; Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Giaccherini, Asamoah; Giovinco (32’ pt Quagliarella), Vucinic (34’ st Matri).

Aναπληρωματικοί: Buffon, Rubinho, De Ceglie, Padoin, Marchisio, Pirlo, Rugani
Προπονητής: Conte



PESCARA

Pelizzoli; Zanon, Kroldrup (25’ st Bianchi Arce), Capuano, Modesto; Togni, Rizzo; Sculli, Quintero (13’ st Bjarnason), Caprari (21’ st Cascione); Sforzini.

Aναπληρωματικοί: Perin, Vittiglio, Cosic, Blasi, Abbruscato, Caraglio, Di Francesco, Vukusic.
Προπονητής: Nobili


Διαιτητής: Petruzzo
Βοηθοί: Petrella, Musolino
Τέταρτος: Paganessi
Βοηθοί περιοχής: Orsato, Velotto


Κίτρινες: 50' Lichsteiner, 72' Vucinic, 88' Modesto



Κόκκινη: 72' Rizzo

Δεν υπάρχουν σχόλια: