JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Γιουβέντους-Κατάνια 1-0, νίκη χρυσάφι στο 92'.


«Λευκή πετσέτα» πέταξε η Νάπολι που ηττήθηκε (2-0) στην Κιέβο, την ώρα που ο Τζιακερίνι έδινε το τρίποντο στις καθυστερήσεις στο Γιουβέντους-Κατάνια (1-0) τοποθετώντας την «Μεγάλη Κυρία» στον συν 9! 

Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον τίτλο είναι η Γιουβέντους η οποία επικράτησε στις καθυστερήσεις της Κατάνια (1-0) με το γκολ του Τζιακερίνι. Η «Μεγάλη Κυρία» με τη νίκη αυτή έφτασε τους 62 βαθμούς αγκαλιάζοντας το «σκουντέτο» αφού η Νάπολι ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κίεβο και έμεινε στους 53! 

Στο κατάμεστο Juventus Stadium πανηγύρισαν για πρώτη φορά νωρίς, στο 12', όταν έγινε γνωστό ότι η Κιέβο είχε ανοίξει το σκορ κόντρα στη Νάπολι. Αυτό το νέο ήταν και το μόνο που έφτιαχνε τη διάθεση των τιφόζι καθώς η ομάδα δεν πήγαινε... Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε είχαν την υπεροχή αλλά φαινόταν από νωρίς ότι δεν ήταν στη μέρα τους καθώς έκαναν πολύ εύκολα λάθος πάσες. Κι όταν κάνει τέτοια λάθη και ο Πίρλο, αν μη τι άλλο, είναι ένδειξη ότι το ματς θα είναι αγχωτικό... Αυτό, άλλωστε, φάνηκε και όταν ο Βούτσινιτς από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει, μετά το λάθος της άμυνας των Σικελών, στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι! Λίγο μετά, πάντως, ήρθαν οι δεύτεροι πανηγυρισμοί, για το 2-0 της Κιέβο επί των Παρτενοπέι στη Βερόνα.

Η Γιουβέντους, ουσιαστικά, ήξερε ότι με νίκη θα έβλεπε την κούπα να πλησιάζει για τα καλά αλλά δεν έκανε όσα έπρεπε για να πάρει το τρίποντο. Αν και είχαν την κατοχή της μπάλας οι Μπιανκονέρι, δεν είχαν καθαρό μυαλό για να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα καθώς η Κατάνια είχε παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο ακριβώς όπως έπρεπε για να μη δεχθεί φάσεις. Και δε δέχθηκε, πέραν ενός πολύ καλού σουτ του Πογκμπά που απέκρουσε ο Αντούχαρ και ενός πολύ κοντινού σουτ του Μαρκίζιο που κατέληξε άουτ...

Ο Κόντε έβγαλε τους Βούτσινιτς-Τζιοβίνκο βάζοντας τους Μάτρι-Κουαλιαρέλα και έβγαλε και τον Ασαμόα για να βάλει τον Τζιακερίνι. Ο τελευταίος, ήταν και αυτός που έκανε τη διαφορά! Εκπληκτικό κατέβασμα του κορυφαίου Πογκμπά στο 91' και γύρισμα, λάθος του Αντούχαρ, κοντρόλ του Τζιακερίνι και... 1-0!

Οι τρελοί πανηγυρισμοί που ακολούθησαν σε αγωνιστικό χώρο, πάγκο, εξέδρες και επίσημα, επιβεβαιώνουν απλά ότι αυτή η νίκη είναι πλέον μισό Scudetto για την Μεγάλη Κυρία καθώς είναι στο +9 και έχει και την ισοβαθμία με τη Νάπολι, με 10 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.


JUVENTUS-CATANIA 1-0

Γκολ: 92' Giaccherini

JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah (75’ Giaccherini); Vucinic (76’ Quagliarella), Giovinco (75’ Matri)
Aναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Marrone, Peluso, De Ceglie, Isla, Padoin, Anelka.
Προπονητής: Conte

CATANIA
Andujar; Bellusci, Spolli (86’ Rolin), Alvarez; Izco, Lodi, Almiron, Biagianti (81’ Salifu), Marchese; Gomez (83’ Cani), Castro
Aναπληρωματικοί: Frison, Terracciano, Augustyn, Potenza, Sciacca, Ricchiuti, Doukara, Barrientos, Keko.
Προπονητής: Maran

Διαιτητής: Giannoccaro
Βοηθοί: Bianchi, Nicoletti
Τέταρτος: Liberti
Βοηθοί περιοχής: Doveri, Peruzzo

Κάρτες: 41’ Gomez, 64’ st Biagianti, 65’ Spolli, 89’ Giaccherini

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

η σεμνη τελετη ελαβε τελος...31 και συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!!
FORZA JUVE SEMPRE E PER SEMPRE!!!