JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ίντερ-Γιουβέντους 1-2, άνετη νίκη στο εξοχικό της η Γιούβε.


Η Γιουβέντους κατάφερε να πιάσει στον ύπνο την Ίντερ και με γκολ του Κουαλιαρέλα μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ στο Σαν Σίρο, από εκεί και μετά παίζοντας έξυπνα και χωρίς να ιδρώσει κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ της.

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54' με τον Παλάσιο, αλλά η χαρά της Ίντερ δεν κράτησε για πολύ καθώς 6 λεπτά μετά η Γιούβε κατάφερε να ξανά πάρει το προβάδισμα με τον Μάτρι στο 60'. Από εκεί και μετά η Γιούβε πήρε ακόμη μια εύκολη νίκη στο εξοχικό της το Σαν Σίρο.

Η Γιουβέντους εκδικήθηκε για τον πρώτο γύρο με το 2-1 στο «Μεάτσα» επί της Ιντερ, κλείδωσε τον τίτλο και πάει Γερμανία με τέλεια ψυχολογία για την τιτανομαχία με Μπάγερν!
Ο Μαρκίζιο έλεγε την Πέμπτη ότι «πάμε στο Μιλάνο για την εκδίκηση» και ο Μπουφόν το Σάββατο ξεκαθάρισε ότι «δε σκεφτόμαστε την Μπάγερν αλλά την Ιντερ γιατί η ήττα του πρώτου γύρου καίει ακόμη». Οι Μπιανκονέρι ήταν συνεπείς σε όσα είπαν καθώς πέρασαν από το «Τζιουζέπε Μεάτσα» με 1-2, έχουν αγκαλιάσει και με τα δύο χέρια το δεύτερο σερί Scudetto, πήραν κι άλλη ψυχολογία ενόψει Μονάχου και παράλληλα άφησαν την Ιντερ στο -21, με ορατό τον κίνδυνο πλέον να μείνει ακόμη και εκτός Ευρώπης...

Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να περιμένει ο Αντόνιο Κόντε στο ντέρμπι καθώς μόλις στο 3' ο Κουαλιαρέλα με εκπληκτικό σουτ άφησε άγαλμα τον Χαντάνοβιτς για το 0-1! Ακολούθησε ένα ακούσιο χέρι από κάθε πλευρά (Μπονούτσι, Ζανέτι) για να απειλήσει στη συνέχεια η Ιντερ δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό. Ο Μπουφόν, όμως, αντέδρασε σωστά στο σουτ του Κασάνο και στην κοντινή κεφαλιά του Παλάσιο, διατηρώντας το 0-1.

Κάπου εκεί, στο 15'-20', οι Μπιανκονέρι πήραν ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς λειτουργούσαν πολύ πιο σωστά από τους Νερατζούρι στο χώρο του κέντρου και έτσι μπορούσαν να έχουν την μπάλα στην κατοχή της και να την κυκλοφορούν σωστά, αναγκάζοντας την Ιντερ να τρέχει συνεχώς... Κι αφού η Γιούβε κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, έχασε ευκαιρία στο 29' με τον Βιντάλ, από την υπέροχη μπαλιά του Πίρλο, για να σκοράρει ξανά.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν δυναμικά και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έψαχναν κάποια γρήγορη αντεπίθεση για να βρουν ανοργάνωτη τη Γιουβέντους, για να έρθει μια τέτοια φάση στο 44' αλλά ο Μπουφόν μπλόκαρε την αδύναμη κοντινή κεφαλιά του Παλάσιο μετά την ωραία σέντρα του Κασάνο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αντρέα Στραματσιόνι έβαλε τον Γκουαρίν αντί του απαρατήρητου Αλβαρεζ, με την Ιντερ να δείχνει πιο ορεξάτη και τη Γιουβέντους πιο χαλαρή... Κάπως έτσι ήρθε και το λάθος του Πίρλο στο 54', για να συνδυαστούν ωραία οι Κασάνο-Παλάσιο, με τον Αργεντίνο να πλασάρει ιδανικά τον Μπουφόν για το 1-1!

Η εξέλιξη αυτή, πάντως, δεν επηρέασε την Μεγάλη Κυρία καθώς στο 60' πήρε ξανά το προβάδισμα: Κάθετη του Βιντάλ για τον Κουαλιαρέλα, γύρισμα του Ιταλού και ο Μάτρι από κοντά νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-2! Η ψυχολογία, πλέον, ήταν ξεκάθαρα υπέρ της Γιούβε και αυτό φαινόταν και από τα λάθη που έκανε η Ιντερ αλλά και από τα νεύρα που έβγαζαν οι παίκτες της σχεδόν σε κάθε φάση.

Αποκορύφωμα, φυσικά, η τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Καμπιάσο πήγε να διαλύσει το πόδι του Τζιοβίνκο, είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και απειλήθηκε γενική σύρραξη...


INTER-JUVENTUS 1-2
RETI: Quagliarella 3’ pt, Palacio 9’ st, Matri 15’ st
INTER
Handanovic; Ranocchia (21’ st Cambiasso), Samuel, Chivu; Zanetti, Gargano (35’ st Rocchi), Kovacic, Pereira; Alvarez (1’st Guarin); Cassano, Palacio.

A disposizione: Carrizo, Belec, Silvestre, Nagatomo, Kuzmanovic, Jonathan, Schelotto, Pasa, Benassi.
Allenatore: Stramaccioni.

JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah (19’ st Peluso); Quagliarella (37’ st Giovinco), Matri (29’ st Pogba).

A disposizione: Storari, Rubinho, Marrone, De Ceglie, Lichtsteiner, Giaccherini, Anelka, Giovinco.
Allenatore: Conte.
ARBITRO: Rizzoli
ASSISTENTI: Niccolai, Giordano
QUARTO UFFICIALE: Padovan
ARBITRI D’AREA: Bergonzi, Valeri
AMMONITI: 16’ pt Gargano, 2’ st Pereira, 18’ st Ranocchia, 23’ st Barzagli, 44’ st Chiellini, 45’ st Giovinco
ESPU: 49’ st Cambiasso

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

και κλαααααμα η πελατισα η μαρθα βουρτση...χαχαχαχαχα!!!