JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Μπολόνια-Γιουβέντους 0-2, ο καλπασμός της Ζέβρας προς το 31ο scudetto.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να καλπάζει σαν ζέβρα προς το 31ο πρωτάθλημα και πέρασε πολύ άνετα και από την έδρα της Μπολόνια επικρατώντας με 0-2, τα γκολ για τη Γιούβε πέτυχαν ο Βούτσινιτς στο 61' με ωραίο πλασέ, ενώ στο 74' ο ίδιος έπαιξε άψογα το 1-2 με τον Μαρκίσιο και ο τελευταίος έγραψε το 0-2 επίσης με πολύ όμορφο πλασέ. Η Μεγάλη Κυρία πλέον είναι 12 βαθμούς (έφτασε τους 65 βαθμούς) μπροστά από την δεύτερη Νάπολι, εννέα στροφές πριν το φινάλε του Campionato, και όπως φαίνεται οι μπιανκονέρι κρατάνε σφιχτά το τρόπαιο στα χέρια τους και για να το χάσουν πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα.


Η Μπολόνια ήταν πολύ φορμαρισμένη αλλά η Γιουβέντους, που είχε μαζί της και 10.000 οπαδούς της, πέρασε από το «Ρενάτο Νταλ' Αρα» με 0-2 και συνεχίζει την προέλαση της.
Ο Αντόνιο Κόντε είχε τονίσει την Παρασκευή ότι «η Μπολόνια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες και θα πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη». Μία μέρα μετά, η ομάδα του παρουσιάστηκε όπως την ήθελε. Σοβαρή (κινδύνεψε μόνο στα πρώτα λεπτά από Ντιαμάντι, Τζιλαρντίνο) και με νοοτροπία νικητή. Η Γιουβέντους ήλεγξε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να απειλήσει πάρα πολύ, ακύρωσε εντελώς τους γηπεδούχους και στο δεύτερο 45λεπτο πήρε το τρίποντο.

Αφού πρώτα ο Τζιοβίνκο έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 61' ήρθε και το γκολ, με τον Βούτσινιτς να κάνει ωραία κίνηση και να τελειώνει σωστά τη φάση για το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και η Γιούβε ήξερε ότι χρειαζόταν ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Αυτό το γκολ το βρήκε στο 73', όταν Μαρκίζιο-Βούτσινιτς συνεργάστηκαν ωραία και ο πρώτος νίκσε τον Κούρτσι για το 0-2.

Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους 10.000 τιφόζι των Μπιανκονέρι (έκανε ρεκόρ εισπράξεων για φέτος η Μπολόνια καθώς το γήπεδο ήταν κατάμεστο) να αποθεώνουν τον Κόντε και τους παίκτες του που οδεύουν προς το δεύτερο σερί Scudetto ενώ είναι και στους «8» του Champions League.


BOLOGNA-JUVENTUS 0-2

Γκολ: Vucinic 61', Marchisio 74'

BOLOGNA
Curci; Garics (24’ st Christodoulopoulos), Antonsson, Cherubin, Morleo; Perez, Taider; Kone (13’ st Naldo), Diamanti, Gabbiadini; Gilardino.

Aνάληρωματικοί: Agliardi, Lombardi, Motta, Abero, Carvalho, Khrin, Pazienza, Guarente, Pasquato, Moscardelli.
Προπονητής: Pioli


JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal (45’ st Quagliarella), Pirlo, Marchisio, Peluso; Vucinic (37’ st Matri), Giovinco (32’ st Pogba).


Aναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, De Ceglie, Marrone, Asamoah, Isla, Lichtsteiner, Giaccherini, Anelka.
Προπονητής: Conte

Διαιτητής: Bergonzi

Βοηθοί: Vuoto, Costanzo
Τέταρτος: Galloni
Βοηθοί περιοχής: Rocchi, Massa
Κάρτες: 22’ pt Peluso, 28’ pt Antonsson, 11’ st Perez, 20’ st Diamanti, 22’ st Padoin, 27’ st Vidal

Δεν υπάρχουν σχόλια: