JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ρόμα-Γιουβέντους 1-0, απρόσμενη ήττα της Γιούβε.


Πριν λίγες μέρες ο Τότι έστειλε αρχηγικό μήνυμα, στο πρώτο ημίχρονο γλίτωσε την κόκκινη κάρτα και στο 58'... άλλαξε τα φώτα του Μπουφόν γράφοντας το Ρόμα-Γιουβέντους 1-0!
Ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι παρέταξε τη Ρόμα με 3-4-2-1 -βάζοντας δεξιά τον Τοροσίδη- και οι οπαδοί της κατέκλυσαν τις εξέδρες του Ολίμπικο καθώς μια νίκη επί της Γιουβέντους θα βοηθούσε να ξεχαστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν... Αυτή η νίκη ήρθε καθώς οι Τζιαλορόσι έβγαλαν πολύ πάθος στον αγωνιστικό χώρο και είδαν τον κεραυνό του Τότι στο 58' να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουφόν για το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οτι θα ήταν η βραδιά του αρχηγού των Ρωμαίων άλλωστε είχε φανεί από το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα το 31', όταν πήγε με τις τάπες στο γόνατο του Πίρλο αλλά ο διαιτητής Ρόκι τού χαρίστηκε βγάζοντας κίτρινη και όχι κόκκινη... Το φάουλ του Τότι στον επί χρόνια συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας ήταν, απλά, η απόδειξη για το πόσο πάθος είχαν οι γηπεδούχοι.

Οσο για τη Γιουβέντους, στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με ένα φάουλ του Πίρλο που έβγαλε δύσκολα στη γωνία ο Στεκέλενμπουργκ και σε γενικές γραμμές ήλεγχε το ματς καθώς είχε και την κατοχή μπάλας αλλά δεν είχε παίκτες-κλειδιά σε καλή βραδιά...
Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε από νωρίς ότι η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά από τη Γιούβε και αφού πρώτα έχασε ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Οσβάλντο που απέκρουσε ο Μπουφόν, στο 58' άνοιξε το σκορ με τον κεραυνό (μετρήθηκε στα 98 χλμ/ώρα) του Τότι που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρε των Τορινέζων!

Το γεγονός ότι άπαντες στον αγωνιστικό χώρο, τον πάγκο και τις εξέδρες πανηγύρισαν αυτό το γκολ σαν να ήταν γκολ-Scudetto, επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε και παραπάνω: Αυτό το ματς ήταν... τελικός για τους Τζιαλορόσι και αποδείχθηκε και στη συνέχεια καθώς έβγαζαν πολύ πάθος σε κάθε μονομαχία ή ακόμη και στα φάουλ, όπως για παράδειγμα η αγκωνιά του Λαμέλα στον Πίρλο στο 80'.

Οσο για τη Γιουβέντους, που εμφανίστηκε κουρασμένη όπως φοβόταν ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ματς, δεν είχε καθόλου ηρεμία στο παιχνίδι της και αυτό φαινόταν ουσιαστικά πάντα. Ο Ανελκά έκανε ντεμπούτο και θα μπορούσε να καταγράψει μια ασίστ αν ο Τζιοβίνκο δεν έβρισκε... αέρα.

Ωραία βραδιά, επομένως, για τους Ρωμαίους και τον Τοροσίδη που στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγε καλά όπως και οι συμπαίκτες του, κακή βραδιά και ήττα για τη Γιουβέντους, που έκανε μια άσχημη εμφάνιση και δε θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο έτσι...

ROMA-JUVENTUS 1-0

Γκολ: Totti 58'

ROMA
Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Burdisso; Torosidis, De Rossi, Pjanic (23’ st Bradley), Marquinho (38’ st Balzaretti); Lamela, Osvaldo, Totti (43’ st Florenzi).
A disposizione: Goicoechea, Lobont, Romagnoli, Taddei, Perrotta, Lucca, Tachtsidis, Nico Lopez.
Allenatore: Andreazzoli
JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Vidal (26’ st Anelka), Pirlo, Pogba, Asamoah (11’ st Padoin); Matri, Vucinic (11’ st Giovinco).
A disposizione: Storari, Rubinho, Giaccherini, Isla, Marrone, Quagliarella.
Allenatore: Conte
ARBITRO: Rocchi
ASSISTENTI: Di Liberatore, Manganelli
QUARTO UFFICIALE: Tonolini
ARBITRI D’AREA: Orsato, Damato
AMMONITI: 18’ pt De Rossi, 31’ pt Totti, 6’ st Lichtsteiner, 16’ st Matri, 48’ st Pirlo

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καρκινώματα του ποδοσφαίρου που να σας κάτσει η σφυρίχτρα στο λαιμό,ότι και να κάνετε το κουαρτέτο είναι δικό μας,καλά ρε κοντε τη αλλαγές ήταν αυτές? ποιός παντοιν αυτός ούτε για Ελληνική ομάδα δεν κάνει,άσε ο άλλος ο λίγος(τζιοβινκο)κακό δεύτερο ημίχρονο,ο πανιβλακξ(τότι)απευθείας κόκκινη το άλλο το σκατο με το 8 το ίδιο,κατά τα αλλά η Γιουβέντους ευνοείται,ΑΚΑΘΑΡΜΑΤΑ δεν μασάμε θα το πάρουμε και φέτος,FORZA JUVE.BILLARAS

Ανώνυμος είπε...

Σκουντετο.BILLARAS