JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 2-0, καθάρισε στο πρώτο μέρος και πλέον στο μυαλό όλων η Σέλτικ.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 20' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με φοβερό σουτ του Μίρκο Βούτσινιτς, στη συνέχεια κυνήγησε για να πετύχει δεύτερο γκολ κάτι που το κατάφερε στο 41' με τον Αλεσάντρο Μάτρι, στέλνωντας την Κυρία στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο τερμάτων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε κατέβασε στροφές κρατώντας δυνάμεις για το παιχνίδι με την Σέλτικ στο Champions League, με την αποψινή νίκη η Γιούβε έφτασε στους 55 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά στο +6 από τη Νάπολι που παίζει το βράδυ στο Ολίμπικο με αντίπαλο τη Λάτσιο, περιμένοντας στραβοπάτημα της.


Ο Βούτσινιτς έβαλε γκολάρα, ο Μάτρι σκόραρε... χωρίς παπούτσι και η Γιουβέντους καθάρισε εύκολα την Φιορεντίνα (2-0) και... πάει Γλασκώβη! Στις 21:45 Λάτσιο-Νάπολι.
Η ατμόσφαιρα στο Juventus Stadium ήταν καυτή και καυτός μπήκε στο ματς και ο Μαρκίζιο, που σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο 10λεπτο θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα. Λίγα λεπτά μετά ήταν η σειρά της Φιορεντίνα να απειλήσει με το σουτ του Γιόβετιτς εντός περιοχής που απέκρουσε ο Μπουφόν, για να έρθει τελικά το γκολ για τη Γιουβέντους στο 20', όταν ο Βούτσινιτς με δυνατό σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βιβιάνο, κάνοντας το 1-0.

Οι Μπιανκονέρι ήλεγχαν την κατάσταση καθώς κυριαρχούσαν στο κέντρο και πίεζαν συνεχώς κερδίζοντας μπάλες, όπως έκανε και ο Βούτσινιτς στο 32' κλέβοντας από τον Ροντρίγκεζ αλλά νικήθηκε από τον Βιβιάνο σε ένα απίστευτο τετ α τετ... Το δεύτερο γκολ τελικά, που δικαιούνταν η Μεγάλη Κυρία με βάση την απόδοση της, το πέτυχε στο 41' καθώς ο Βιντάλ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μάτρι κι αυτός, την ώρα που του... έβγαινε το παπούτσι, πλάσαρε σωστά τον Βιβιάνο για το 2-0!

Το μόνο που είχε να κάνει η Γιούβε, πλέον, ήταν να μείνει σοβαρή για να κλειδώσει τους τρεις βαθμούς και έτσι έγινε, παρά τις όποιες προσπάθειες της Φιορεντίνα να ξαναμπεί στον αγώνα. Οι Μπιανκονέρι, που απείλησαν με τον Βιντάλ στο 49' και είδαν τον Βούτσινιτς να ζητάει αλλαγή στο 61' (δε φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό πάντως) ήλεγχαν την κατάσταση και άφησαν τους φιλοξενούμενους να έχουν την μπάλα, χωρίς να καταφέρνουν να φανούν απειλητικοί όμως.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και πάλι οι καλύτερες φάσεις ήταν για τους Τορινέζους, με τον Μάτρι στο 67' να μην τελειώνει σωστά με το πλασέ του την πολύ ωραία ενέργεια του Λιχτστάινερ ενώ λίγα λεπτά μετά ο Τζιοβίνκο προσπάθησε να σκοράρει με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής αλλά ο Βιβιάνο απέκρουσε.

Ολα καλά, με λίγα λόγια, για τη Γιουβέντους, που πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς της Τρίτης με την Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Champions League ενώ το επόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» χωρίς τον Μαρκίζιο, που συμπλήρωσε κάρτες... Αυτό ήταν και το μοναδικό αρνητικό γεγονός του Σαββάτου για την πρωταθλήτρια Ιταλίας.




JUVENTUS-FIORENTINA 2-0




Γκολ: Vucinic 20’, Matri 41’

JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Marrone, Peluso; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie (15’ st Caceres); Vucinic (16’ st Giovinco), Matri (30’ st Pogba).
Aναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Padoin, Giaccherini, Giovinco, Quagliarella, Anelka.
Προπονητής: Alessio

FIORENTINA
Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Savic (1’ st Tomovic); Cuadrado, Romulo, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; Jovetic (29 ‘st Ljajic), Toni (12’ st El Hamdaoui).
Aναπληρωματικοί: Neto, Lupatelli, Compper, Bernardeschi, Wolski, Capezzi, Llama, Larrondo.
Προπονητής: Montella.

Διαιτητής: Mazzoleni
Βοηθοί: Dobosz, Tonolini
Τέταρτος: Di Fiore
Βοηθοί περιοχής: Doveri, Calvarese

Κάρτες: 7’ st Cuadrado, 11’ st Marchisio, 13’ st Peluso, 30’ st Viviano, 41’ st Pizarro

Δεν υπάρχουν σχόλια: