JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Γιουβέντους-Ουντινέζε 4-0, επιστροφή στην νίκες για τη Γιούβε με εμφατικό τρόπο.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι θέλωντας να αφήσει πίσω τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, έχασε κάποιες ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41' με ένα καταπληκτικό σουτ του Pol Pogba από τα 35 μέτρα, στέλνωντας την μπάλα στα δίχτυα της Ουντινέζε. Το ίδιο δυνατά μπήκε η Γιούβε και στο δεύτερο ημίχρονο θέλωντας να καθαρίσει το ματς, στο 66' ο Pogba και πάλι με τον ίδιο τρόπο περίπου έγραψε το 2-0 δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην Μεγάλη Κυρία. Στο 72' ο Mirko Vucinic με ανάποδο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 κλειδώνωντας τη νίκη. Η Γιούβε δεν σταμάτησε εκεί και στο 80' ήταν η σειρά του Matri να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Γιουβέντους.

Με δύο γκολάρες του νεαρού Γάλλου η πολύ καλή Γιουβέντους διέλυσε την Ουντινέζε (4-0) και πήγε στο +5 από τη Λάτσιο που νωρίτερα είχε κολλήσει στο Παλέρμο (2-2).
Η Γιουβέντους παρατάχθηκε με αλλαγές στην 11άδα καθώς τα προβλήματα τραυματισμών ήταν αρκετά ενώ και η Ουντινέζε είχε στον πάγκο τον Ντι Νατάλε καθώς τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρούσε πυρετός... Παρά τα προβλήματα της, πάντως, η Γιούβε μπήκε δυνατά στον αγώνα και από το ξεκίνημα έκλεισε στο μισό γήπεδο την αντίπαλο της καθώς κέρδιζε συνεχώς την μπάλα στο κέντρο και πίεζε.

Οι Μπιανκονέρι θα μπορούσαν να προηγηθούν με Λιχτστάιντερ και Βιντάλ αλλά ο πορτιέρε Παντέλι αντέδρασε σωστά, όπως έκανε και λίγο μετά στο τετ α τετ του Τζιακερίνι από την ωραία μπαλιά του Βούτσινιτς. Το ματς, γενικά, ήταν μονόλογος για τους Μπιανκονέρι που έτρεχαν συνεχώς και έπαιζαν μονίμως στο μισό γήπεδο, ψάχνοντας τον τρόπο για να σκοράρουν. Δεν τα κατάφεραν ούτε με τις κεφαλιές των Μπονούτσι και Κάσερες που έφυγαν λίγο άουτ, ούτε με τη νέα προσπάθεια του Βούτσινιτς μετά το γύρισμα του Λιχτστάινερ αλλά τα κατάφεραν στο 41' χάρη στον Πογκμπά.

Με ένα τρομερό σουτ από πολύ μακριά και με εξωτερικό φάλτσο όσο χρειαζόταν ο νεαρός Γάλλος άσος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παντέλι κάνοντας το 1-0 και προκαλώντας ντελίριο ακόμη και στον μεγάλο Πάβελ Νέντβεντ που... αυτός κι αν είχε βάλει γκολάρες με μακρινά σουτ στην καριέρα του!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αντόνιο Κόντε έβαλε τον Μάτρι αντί του Τζιοβίνκο και ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν έριξε στο ματς τον Ντι Νατάλε, με την αποστολή να είναι ξεκάθαρη για τη Γιουβέντους: Ενα δεύτερο γκολ που θα καθάριζε τον αγώνα. Δεν το έβαλαν οι Τζιακερίνι και Βιντάλ στις καλές ευκαιρίες που είχαν, το έβαλε ξανά ο εκπληκτικός Πογκμπά στο 66' και ήταν ξανά γκολάρα με μακρινό σουτ! Κάπου εκεί, ουσιαστικά, το παιχνίδι κρίθηκε και στο 72' ο Βούτσινιτς με καλή κίνηση και σουτ από κοντά έγραψε το 3-0, κάνοντας ακόμη πιο διάπλατα τα χαμόγελα στο Juventus Stadium.

Επειδή, όμως, τα δύο σερί άσχημα αποτελέσματα με Σαμπντόρια και Πάρμα είχαν προκαλέσει θυμό στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, η Ουντινέζε πλήρωσε τα σπασμένα και με τέταρτο γκολ καθώς στο 80' ο Βούτσινιτς έβγαλε ωραία τετ α τετ τον Μάτρι κι αυτός νίκησε τον Παντέλι για το 4-0 μέσα σε αποθέωση!
Για πρώτη φορά μέσα στο 2013, λοιπόν, η Γιούβε έδειξε το καλό της πρόσωπο, πήρε το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς και παράλληλα πήρε και ψυχολογία για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia κόντρα στη Λάτσιο, το βράδυ της Τρίτης στο Juventus Stadium.



JUVENTUS- UDINESE 3-0



Γκολ:  Pogba 41’, 66' Vucinic 72', Matri 80'



JUVENTUS
Buffon, Bonucci, Barzagli, Caceres, Lichtsteiner, Vidal (78’ Padoin), Pogba, Giaccherini, De Ceglie (83’ Isla), Giovinco (46’ Matri), Vucinic.
Aναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Rugani, Pol Garcia, Peluso, Marrone, Schiavone, Kabashi,  Beltrame.
Προπονητής: Conte


UDINESE
Padelli, Heurtaux, Danilo, Domizzi, Basta, Allan, Pinzi, Lazzari, Pasquale (84’ Gabriel), Muriel (73’ Maicosuel), Pereyra (51’ Di Natale).
Aναπληρωματικοί: Pawlowski, Scuffet, Coda, Angella, Faraoni, Campos, Merkel,  Fabbrini, Ranegie.
Προπονητής: Guidolin

Διαιτητής: Banti
Βοηθοί: Dobosz, Giordano
Τέταρτος: Galloni
Βοηθοί περιοχής: Gervasoni, Irrati

Κάρτες: 17’ Vidal, 40’ Pinzi, 60’ Muriel

Δεν υπάρχουν σχόλια: