JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Γιουβέντους-Σαμπντόρια 1-2, άσχημα ξεκίνησε το 2013.

Η Σαμπντόρια έκανε επική ανατροπή στο Τορίνο (1-2) με 10 παίκτες, την ώρα που έχανε και η Φιορεντίνα εντός έδρας από την... Πεσκάρα (0-2)! Νίκη για Μίλαν (2-1 την Σιένα).

Στο Juventus Stadium ο Αντόνιο Κόντε έδωσε θέση βασικού στον Πελούζο στην άμυνα και άφησε στον πάγκο, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν απουσίες, τους Βιντάλ και Κάσερες, προφανώς επειδή ακολουθεί το νοκ-άουτ ματς κυπέλλου με την Μίλαν. Ο προπονητής των Μπιανκονέρι έλεγε το Σάββατο στη συνέντευξη Τύπου ότι πάντα υπάρχουν κίνδυνοι μετά από διακοπή του πρωταθλήματος και δυστυχώς για τον ίδιο δικαιώθηκε. Με τρόπο, μάλιστα, που δεν περίμενε κανείς!

Στο 24' ο Μπεράρντι πήρε το πόδι του Μαρκίζιο, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και ο Τζιοβίνκο από τα 11 βήματα έκανε το 1-0. Το γεγονός ότι στο 32' η Σαμπντόρια έμεινε και με 10 παίκτες από τη δεύτερη κίτρινη του Μπεράρντι, για το φάουλ στον Μπαρτσάλι, έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι το ματς τελείωσε και στους «πάντες» συμπεριλαμβάνονταν -όπως αποδείχθηκε- και οι παίκτες της Γιουβέντους.

Οι Μπιανκονέρι δεν έδειχναν διάθεση να κυνηγήσουν έν δεύτερο γκολ για να καθαρίσουν το ματς αλλά περισσότερο ήθελαν να περάσει η ώρα και στο 52' ο Ικάρντι στην αντεπίθεση, με ευθύνη και του Μπουφόν, έκανε το 1-1 για να υπενθυμίσει στους γηπεδούχους ότι το παιχνίδι δεν είχε κριθεί. Δεν τα κατάφερε, όπως φάνηκε, καθώς η πρωταθλήτρια ήταν... κοιμισμένη και οι Γενοβέζοι έβρισκαν χώρους για αντεπιθέσεις. Οπως, για παράδειγμα, στο 69', με τον Ικάρντι να είναι ξανά αμαρκάριστος και να εκτελεί από κοντά για το 1-2!

Ο Κόντε έβαλε τους Βούτσινιτς και Κουαλιαρέλα αντί των Ντε Τσέλιε και Μάτρι και η Γιουβέντους αποφάσισε να πιέσει, χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαυροβούνιο. Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, στη δεύτερη έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι στην κοντινή προβολή.

Για να ολοκληρωθεί το κακό απόγευμα της Γιουβέντους, ήρθε και ο τραυματισμός του Μαρκίζιο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, με την Σαμπντόρια από την πλευρά της να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη που της δίνει απρόσμενους βαθμούς και... τρελή ψυχολογία για τη συνέχεια!






JUVENTUS-SAMPDORIA 1-2




Γκολ : Giovinco (πεν) 24’, Icardi 53', Icardi 69'




JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Peluso, Padoin, Pogba (61' Giaccherini), Pirlo, Marchisio, De Ceglie (51' Vucinic) Matri (61' Quagliarella), Giovinco
Aναπληρωματικοί:  Storari, Branescu, Caceres, Marrone, Isla, Vidal.
Προπονητής: Conte



SAMPDORIA
Romero, Gastaldello, Palombo, Costa, Berardi, Obiang, Krsticic (35' Tissone), Poli, Estigarribia (46' De Silvestri), Eder (76' Munari), Icardi
Aναπληρωματικοί: Da Costa, Berni, Castellini, Mustafi, Poulsen, Rossini, Renan, Savic.
Προπονητής: Rossi


Διαιτητής: Valeri
Βοηθοί: Di Fiore, Costanzo
Τέταρτος: Bianchi
Βοηθοί περιοχής: Celi, Ostinelli

Κίτρινες: 17’ Poli, 23’ Berardi, 27’ Pogba, 32’ Berardi, 38’ Bonucci, 76' Krsticic, 83' Romero, 87' Peluso, 90+4' Pirlo, 90+4' Icardi
Κόκκινη: 32’ Berardi

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ αυτη ειναι η λεξη που μου ερχεται στο μυαλο για τους παιχτες σημερα ξαφνικα αρχισαν να ανταλασουν σωστες μπαλιες μολις το σκορ εγινε 1-2,τα κεφαλια μεσα τωρα και επιβλιτικη νικη με τους ακατανομαστους την τεταρτη(κοντε μην ξανα κανεις τα ιδια λαθη με τα περσινα κολληματα σε ορισμενουσ παιχτες,ενα απλο παραδειγμα βαζεις στα αριστερα στην αμυνα κασερες και μπροστα του πελουζο το ΤΡΑΓΙ(ΝΤΕ ΤΣΕΛΙΕ)τη στην ευχη το θες μεσα η βαλε τσιακερινι απο δεξια τον παντοιν τη τον θες φιλοτιμος δεν λεω αλλα για αλλη ομαδα εχεις απο κει ισλα,λιχσταινερ,κασερες,ΕΛΕΟΣ,τζιοβινκο ο χειροτερος σημερα πολυ φρου φρου και απο ουσια τιποτα,κατι που με ενοχλησε αφανταστα,το ευκολο πεσιμο στην αντιπαλη περιοχη απο σχεδον ολους ειτε επιθετικους ειτε αμυντικους για το ευκολο πεναλτι δεν ειναι σωστο.BILLARAS ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΙΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

οχι πολεμος στον κοντε!η ομαδα παει μια χαρα σε ευρωπη και ιταλια!ολοι διπλα στην γιουβε!

Ανώνυμος είπε...

τον πολεμο ρε αρχηγε στη φαντασια η στον υπνο σου τον ειδες?και με τετοιες εμφανισεις σαν την σημερινη δεν θα ειναι για παντα η χαρα.BILLARAS