JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Λάτσιο-Γιουβέντους 2-1, η Γιούβε δεν κατάφερε να πάει στον τελικό.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο «Ολίμπικο» απόψε, όπου η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ ισοφάρισε στο 90+2', η Λάτσιο ξαναπήρε το προβάδισμα στο 90+3', και στο τελευταίο δευτερόλεπτο κυριολεκτικά ο Μαρκίζιο  έχασε απίθανη ευκαιρία να δώσει την πρόκριση στη Γιούβε και έτσι άφησε τους λατσιάλι να πάνε τελικό!


Τέτοια ματς δύσκολα τα ξεχνάς! Όποιος τουλάχιστον είχε την ευκαιρία να το δει... Λάτσιο και Γιουβέντους πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου και στο τέλος εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι πρωτευουσιάνοι, που πήραν τη νίκη 2-1 και θα βρεθούν σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2009, όταν και κατέκτησαν το τρόπαιο στα πέναλτι με αντίπαλο την Σαμπντόρια.
Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι στο «Ολίμπικο», που βρήκε την Λάτσιο να προηγείται, να ισοφαρίζεται στο 2' των καθυστερήσεων, να ξαναπαίρνει το προβάδισμα μετά από 1' και να βλέπει την ψυχή της να πηγαίνει στην... Κούλουρη, με τον Μαρκίζιο να χάνει απίστευτη ευκαιρία λίγο αργότερα, οι παίκτες του Πέτκοβιτς δικαιούνται να πανηγυρίζουν! Άλλωστε, ποιος να το πίστευε στο ξεκίνημα της σεζόν ότι σε αυτό το σημείο της σεζόν θα έκαναν τέτοια πορεία σε όλες τις διοργανώσεις.

Το παιχνίδι τα είχε όλα. Πάθος, δύναμη, ρυθμό. Οι μπιανκονέρι μπήκαν καλύτερα και έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται, καθώς μόλις στο 8' ο Μαρκέτι ανέτρεψε τον Βούτσινιτς εντός περιοχής, όμως ο Μπάντι δεν έδωσε τίποτα, δικαιώνοντας όλη τη συζήτηση που γίνεται τον τελευταίο καιρό για τις διαιτητικές αποφάσεις στην Ιταλία... Οι παίκτες του Κόντε πίεσαν πολύ ψηλά, μπλόκαραν τους λατσιάλι και έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Παρά τον καλό ρυθμό, πάντως, οι φάσεις ήταν λίγες. Βούτσινιτς και Τζιοβίνκο από τη μία δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μαρκέτι, που ήταν και πάλι φύλακας-άγγελος, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ερνάνες είχε την καλύτερη προσπάθεια των γηπεδούχων. Τα καλύτερα ήρθαν προς το τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο αρχικά ο Μαρκέτι έβγαλε δύσκολα το δυνατό σουτ του Βούτσινιτς και στη συνέχεια ο Τζιοβίνκο έκανε ωραία ενέργεια, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 0-0.

Στην επανάληψη όλα άλλαξαν... Ο Τζιοβίνκο τα είχε ήδη βρει σκούρα απέναντι στα... θηρία της Λάτσιο από το πρώτο μέρος και «χάθηκε», ενώ οι ρόλοι άλλαξαν, με τους παίκτες του Πέτκοβιτς να πιέζουν ψηλά και να... γυαλίζει το μάτι τους περισσότερο από των αντιπάλων τους. Έτσι, στην πρώτη τους καλή στιγμή κατάφεραν να προηγηθούν στο 53'. Αφού γύρισαν πολύ ωραία την μπάλα, η σέντρα του Λεντέσμα στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Γκονζάλες, που με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0! Ο Ουρουγουανός, μάλιστα, πανηγύρισε το γκολ, αφιερώνοντάς το στον Λιονέλ Σκαλόνι, που σήμερα (29/01) αποχαιρέτισε την Λάτσιο για την Αταλάντα...

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν με τίποτα να απειλήσουν, ήταν μπλοκαρισμένοι και οι λατσιάλι είχαν τον έλεγχο. Οι φάσεις ήταν και πάλι λίγες, όμως ο ρυθμός δεν έπεφτε με τίποτα. Στο 62' η Λάτσιο «έχασε» τον Ερνάνες, που συγκρούστηκε με τον Μαρόνε, χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε αιμόφυρτος, για να δώσει τη θέση του στον Λούλιτς. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 75' οι μπιανκονέρι δεν είχαν φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Μαρκέτι, όμως μετά το 90' τα είδαμε όλα...

Στο 2' των καθυστερήσεων ο Βιντάλ από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα και όλα έδειχναν παράταση, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη! Μόλις 1' αργότερα μετά από κόρνερ του Μάουρι, ο Φλόκαρι με κεφαλιά νίκησε τον Στοράρι για το 2-1, βάζοντας «φωτιά» στο «Ολίμπικο»! Κι όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει... Στο 4' των καθυστερήσεων ο Μαρκέτι έβγαλε το τετ α τετ με τον Τζιοβίνκο και ο Μαρκίζιο ολομόναχος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ!!!! Οι παίκτες του Κόντε πίεσαν όσο μπορούσαν μέχρι το τέλος, η κεφαλιά του Βιντάλ στην τελευταία φάση πέρασε άουτ και η Λάτσιο είναι στον τελικό, όπου περιμένει μία εκ των Ίντερ ή Ρόμα!




LAZIO-JUVENTUS 2-1


Γκολ: Gonzales 53’, Vidal 92’, 93’ Floccari


LAZIO

Marchetti, Biava, Dias, Ciani, Konko, Gonazalez (86’ Cana), Ledesma, Hernanes (63’ Lulic), Radu, Mauri, Klose (70’ Floccari).
Αναπληρωματικοί: Bizzarri, Carrizo, Cavanda, Stankevicius, Rozzi, Zauri, Brocchi, Candreva, Kozak.
Προπονητής: Petkovic


JUVENTUS
Storari, Barzagli, Bonucci, Peluso, Isla, Vidal, Marrone (68’ Pirlo), Giaccherini (76’ Quagliarella), Padoin (70’ Marchisio), Vucinic, Giovinco.
Αναπληρωματικοί: Buffon, Rubinho, Caceres, Pogba, Lichtsteiner, De Ceglie, Matri.
Προπονητής: Conte


Διαιτητής: Banti
Βοηθοί: Marzaloni, Cariolato
Τέταρτος: Giannoccaro

Κάρτες: 4’ Giaccherini, 25’ Isla, 29’ Konko, 51’ Vidal, 81’ Giovinco, 85’ Bonucci, 96’ Dias

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν στο 95 χανεις τετοια ευκαιρια απο του θεωριτικα παιχτες που ειναι το μελλον σου κλαφτα,κοντε αρχισες τα περσινα και καθε χρονο δεν ειναι το ιδιο,συνελθε γιατι θα παρουμε οτι περναμε τοις 2 προηγουμενες χρονιες στο τελος,συνελθε με τα κολληματα σου γιατι η γιουβε ειναι πανω απο ολους πολυ τον σηκωσες τον αμανε,ντε και καλα να παιζουνε τα παλτα τυπου παντοιν πελουζο τσιακερινι κ.α.BILLARAS

Ανώνυμος είπε...

re paidia giati den evale pogba?