JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Γιουβέντους-Τζένοα 1-1, γκέλα της Γιούβε με ρεσιτάλ αντιΓιουβεντίνικης διαιτησίας.

Η Γιούβε γκέλαρε με την Τζένοα και δεν κατάφερε να επωφεληθεί την ήττα της Λάτσιο το απόγευμα, η Γιούβε ήταν καλή κατά διαστήματα κατάφερε να προηγηθεί αλλά η Τζένοα με μια και μόνο φάση ισοφάρισε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ρεσιτάλ αντιΓιουβεντίνικης διαιτησίας που αρνήθηκε στην Κυρία δυο πεντακάθαρα πέναλτι, με αποκορύφωμα τη φάση στο 93' που ο αμυντικός της Τζένοα έδειξε της αρετές του στο να αποκρούει την μπάλα σαν τερματοφύλακας με το χέρι, χωρίς ωστόσο να καταλογιστεί η αισχάτη των ποινών, δεν πειράζει η Γιουβέντους θα το πάρει όσο κι αν κάποιους τους πονάει.

Το λάθος του Ντε Τσέλιε, το γκολ του Μποριέλο και τα δύο πέναλτι που δε δόθηκαν, είχαν ως αποτέλεσμα η Γιουβέντους να μείνει στο 1-1 με την Τζένοα και να μην ξεφύγει από τη Λάτσιο που έχασε νωρίτερα.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους ουσιαστικά άφησε όλο το πρώτο ημίχρονο να περάσει καθώς ναι μεν είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά γενικά η εικόνα της δεν ήταν καλή. Οχι ότι η Τζένοα, που ζήτησε πέναλτι στο 13' για χέρι του Βούτσινιτς, έκανε κάτι τρομερό για να συμβεί αυτό καθώς η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο, απλά αμυνόταν μαζικά σε όλο το παιχνίδι...

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε ακόμη μία ευκαιρία με τον Κάσερες που δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 54', τελικά, έγινε το 1-0 με τον Κουαλιαρέλα. Η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα αλλά είχε ούτως ή άλλως πορεία προς εκεί όταν πλάσαρε ο επιθετικός των Μπιανκονέρι, οπότε το γκολ χρεώθηκε σε αυτόν.
Το ματς, πλέον, ήταν στα χέρια της Γιούβε αλλά για ακόμη μία φορά ο Πάολο ο Ντε Τσέλιε έχασε για πλάκα τον αντίπαλο του και συγκεκριμένα τον Κούτσκα στο 69', για να κάνει αυτός το γύρισμα και να σκοράρει ο Μποριέλο (1-1)! Η Τζένοα, πάντως, έμεινε με 10 παίκτες καθώς στο 75' ο Φλόρο Φλόρες βγήκε με τραυματισμό 
και είχαν γίνει ήδη οι τρεις αλλαγές...

Αλλη λύση από τη μαζική άμυνα δεν υπήρχε, πλέον, για τους φιλοξενούμενους, με τη Γιουβέντους να πιέζει και να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο τράβηγμα του Αντονέλι στον Βούτσινιτς. Παράβαση υπήρχε αλλά ο διαιτητής Γκουίντα δεν υπέδειξε κάτι... Στο 82' ο Τζιοβίνκο είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ και αμέσως μετά ο Αντόνιο Κόντε το έστειλε το μήνυμα του στη διοίκηση ρίχνοντας στο ματς ως αλλαγή τον 19χρονο επιθετικό Μπελτράμε από τις ακαδημίες!

Ο πιτσιρικάς απείλησε με ένα δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Φρέι, το ματς παιζόταν μέσα στην περιοχή των Γενοβέζων και εκεί, στο 93', ο Γκράνκβιστ πήγε με τα χέρια απλωμένα, βρήκε την μπάλα αλλά διαιτητής και βοηθός γραμμής δεν υπέδειξαν τίποτα...



JUVENTUS-GENOA 1-1


Γκολ: Quagliarella 9’ st, Borriello 23’ st

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio (82’ Beltrame), De Ceglie (73’ Giaccherini), Vucinic, Quagliarella (69’ Giovinco).
Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Peluso, Isla, Marrone, Padoin, Beltrame.
Προπονητής: Conte.

GENOA
Frey, Granqvist, Manfredini (66’ Rossi), Moretti, Pisano, Kucka, Matuzalem, Olivera (59’ Bertolacci), Antonelli, Immobile (59’ st Borriello), Floro Flores.
Αναπληρωματικοί: Tzorvas, Donnarumma, Jorquera, Sampirisi, Nadarevic, Tozser, Said.
Προπονητής: Ballardini.

Διαιτητής: Guida
Βοηθοί: Galloni, Passeri
Τέταρτος: Altomare
Βοηθοί περιοχής: Romeo, Palazzino

Κάρτες: 25’ Granqvist, 50’ Matuzalem, 93’ Vucinic, 93’ Lichtsteiner.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιξε και λιγο ρε παλιοτεμπελη βουτσινιτς,που μου εισαι εκτος τοπου και χρονου,μου φαινεται οτι ολοι οι φορ θελουνε σουταρισμα και να παρουμε καινουριους,στο δευτερο περιμενω να δω λιγο ποδοσφαιρο.BILLARAS

Stelios είπε...

polla palta ekei mprosta re paidia.. den mporw allo... k den mou kanoun oi anelka, llorente...