JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Γιουβέντους-Λάτσιο 1-1, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο Ολύμπικο.

Παρά τα αγωνιστικά τους προβλήματα, Γιουβέντους και Λάτσιο, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και με το 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου, άφησαν τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.
Γιουβέντους και Λάτσιο κατέβηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με ένα… σωρό προβλήματα η καθεμιά. Αυτό όμως δεν τις πτόησε καθόλου και το 1-1 στο «Juventus Stadium» αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση που θα κριθεί στην Ρώμη στις 29 του μήνα.

Η ομάδα του Κόντε… μετρούσε απουσίες όλη την εβδομάδα. Έχασε πέντε βασικούς της ποδοσφαιριστές αλλά και πάλι έδειξε το πόσο βαριά φανέλα φοράει. Μάλιστα, κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Πελούσο στο 63΄. Μάλιστα θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι αν Απέναντί της δεν έβρισκε τον πολύ καλό τερματοφύλακα της Λάτσιο που την κράτησε ζωντανή σε αρκετές περιπτώσεις όπως την κεφαλιά του Βιντάλ που κατάφερε τελευταία στιγμή να σώσει πάνω στη γραμμή το βέβαιό γκολ.

Η Λάτσιο Αμύνθηκε σωστά, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86΄με προβολή του Μάουρι μετά από «αναμπουμπούλα» στην περιοχή των «μπιανκονέρι».

Το τελικό 1-1 αφενός αποζημίωσε όσους παρακολούθησαν ένα πραγματικά όμορφο ματς και αφετέρου αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό που θα γίνει στην Ρώμη στις 29 του μήνα.



JUVENTUS-LAZIO 1-1



RETI: Peluso 63', Mauri 86'



JUVENTUS
Storari; Bonucci (43’ pt Caceres), Marrone, Barzagli; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso (26’ st De Ceglie); Marchisio (32’ st Vucinic), Matri.
A disposizione: Rubinho, Gagliardini, Rugani, Pol Garcia, Lichtsteiner, Padoin, Schiavone, Kabashi, Beltrame.
Allenatore: Conte.



LAZIO
Marchetti, Cavanda, Biava (37’ st Radu), Ciani, Lulic; Ledesma (25’ st Candreva); Gonzalez, Cana, Hernanes (37’ st Brocchi), Mauri; Floccari.
A disposizione: Bizzarri, Carrizo, Scaloni, Zauri, Kozak, Rozzi.
Allenatore: Petkovic.



ARBITRO: Damato

ASSISTENTI: Di Fiore, La Rocca

QUARTO UFFICIALE: Guida

AMMONITI: 45’ pt Henranes, 45’ st Ciani



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε κοντε γιατι?τη στο καλο βλεπεις σε αυτο το μοσχαρι που λεγεται παιχτης ντε τσελιε,σε παρακαλω μην τον ξαναβαλεις,δεν λεω οτι φταιει αυτος για το χ μονο 95%,οταν σε στημενη φαση κοιτας να μαρκαρεις με κινησεις ελευθερας παλης τα λογια ειναι περιττα,παμε για διπλο στο ολιμπικο κατι που το ξερουμε καλα.BILLARAS