JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Παλέρμο-Γιουβέντους 0-1 στο βαρύ γήπεδο του Παλέρμο.


Η Γιούβε με γκολ του Λιχστάινερ στο 50' πέρασε και από το λασπομένο Παλέρμο και στην επιστροφή του Κόντε στον πάγκο της (μετά από 4 μήνες λόγω τιμωρίας) πήρε το πολυπόθητο τρίποντο κρατώντας απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Με τον προπονητή της στον πάγκο για πρώτη φορά φέτος η Γιουβέντους, που είχε δοκάρια και ευκαιρίες, πέρασε από το Παλέρμο με 1-0.
Στο βροχερό και βαρύ «Ρέντσο Μπαρμπέρα» το γεγονός ήταν η επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους μετά τη λήξη της τιμωρίας του. Με εξαίρεση την παρουσία του Μάτρι στην 11άδα αντί του τιμωρημένου Τζιοβίνκο, ο προπονητής των Μπιανκονέρι δεν έκανε κάποιες αλλαγές στην 11άδα και μετά το πρώτο 25λεπτο η ομάδα του πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Η Γιούβε πίεζε, είχε δοκάρι με τον Βούτσινιτς από πολύ κοντά στο 36', είχε χαμένο τετ α τετ του Μάτρι στο 44', είχε νέο δοκάρι στο 46' σε διαγώνιο σουτ του Βούτσινιτς και τελικά είχε και γκολ στο 50': Ο Πίρλο έψαξε τον Μαυροβούνιο, αυτός κατέβασε ωραία και με υπέροχο τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Λιχτστάινερ για το 0-1.

Ο Βιντάλ βγήκε λόγω τραυματισμού, ο Πογκμπά τον αντικατέστησε, ο Μπέντνερ που πέρασε επίσης σαν αλλαγή πάει ολοταχώς για να γίνει ο πρώτος επιθετικός στην ιστορία της Γιουβέντους που δε θα σκοράρει καθώς έχασε ευκαιρία και από τη στιγμή που η Παλέρμο έμεινε με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης του Μοργκανέλα, η Γιουβέντους δε θα έπαιρνε το τρίποντο μόνο αν χαλάρωνε υπερβολικά. Με τον Κόντε στον πάγκο, ειδικά σήμερα, δε θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο καθώς οι Μπιανκονέρι, που έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το σκορ, κυνηγούσαν κάθε μπάλα ως το τέλος του ματς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και ο Πίρλο πήρε κίτρινη για τάκλιν στις... λάσπες!



PALERMO - JUVENTUS 0-1




Γκολ: Lichtsteiner 50'


PALERMO
Ujkani, Munoz, Donati (70’ Dybala), Von Bergen, Pisano (46’ Brienza), Morganella, Barreto, Kurtic (75’ Viola), Garcia, Ilicic, Miccoli.

Aναπληρωματικοί: Benussi, Cetto,  Labrin, Milanovic, Rios, Giorgi, Bertolo, Zahavi, Budan.
Προπονητής: Gasperini


JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner (65’ Padoin), Vidal (54’ Pogba), Pirlo, Marchisio, Asamoah, Vucinic, Matri (73’ Bendtner)
Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, De Ceglie, Giaccherini, Quagliarella.
Προπονητής: Conte

Διαιτητής: De Marco
Βοηθοί: Marzaloni, Padovan
Τέταρτος: Di Liberatore
Βοηθοί περιοχής: Mazzoleni, Irrati

Κάρτες: 37 Lichtsteiner, 68’ Morganella, 75’ Morganella, 77’ Pirlo, 87’ Bonucci
Αποβολή: 75’ Morganella

Δεν υπάρχουν σχόλια: