JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Γιουβέντους-Τσέλσι 3-0, η Γιούβε διέλυσε την Τσέλσι.

Με Κουαλιαρέλα στο 38', Βιντάλ στο 61' και Τζιοβίνκο στο 90+1, η Γιούβε κατάπιε την πολύ λίγη Τσέλσι. Η Γιουβέντους κυριάρχισε σε όλο το παιχνίδι και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Η Γιουβέντους έδειξε φανέλα, διέλυσε την Τσέλσι (3-0), η οποία κινδυνεύει άμεσα να γίνει η πρώτη κάτοχος Champions League που μένει εκτός «16».
Μπορεί να είχε να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση δύο χρόνια, όμως το μέταλλο της μεγάλης ομάδας δεν γινόταν να έχε το χάσει. Η Γιουβέντους μπήκε «φτιαγμένη» από τον Αντόνιο Κόντε στον αγώνα του Τορίνο, έκανε την κάτοχο του τίτλου, Τσέλσι, να φαίνεται μπροστά της ομαδούλα και πλέον της αρκεί ένας βαθμός την τελευταία αγωνιστική στην Ουκρανία κόντρα στην περασμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ για να τσεκάρει το εισιτήριό της για τους «16».

Από την άλλη, η Τσέλσι έδωσε συνέχεια στο ντεφορμάρισμα των τελευταίων εβδομάδων και παρότι είχε καποιες φάσεις για να κάνει τη ζημιά, έφυγε με βαριά ήττα στην πλάτη και ελπίζει μόνο σε θαύμα για να βρεθεί στη φάση των νοκ άουτ. Οι Μπλε υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική την Νόρτζελαντ και σε πιθανή ισοβαθμία με την Σαχτάρ στους 10 πόντους είναι από κάτω, αφού έχουν χάσει 2-1 στην Ουκρανία και έχουν νικήσει 3-2 στην Αγγλία.

Τρομερό παιχνίδι, αντάξιο δύο ομάδων με πολλά αστέρια έγινε στο Juventus Stadium. Μόλις στο 3' οι πρωταθλητές Ιταλίας βρέθηκαν μία ανάσα από το γκολ, ομως το βολέ από το ένα μέτρο του Λιχτστάινερ -που έφυγε στην πλάτη του Κόουλ- απέκρουσε ο Τσεχ και η μπάλα πήγε στο δοκάρι, ενώ στο δεκάλεπτο ο Οσκαρ έβγαλε μόνο του τον Αζάρ, όμως ο Μπουφόν ήταν εκεί για να σώσει με τα πόδια.

Η Τσέλσι περίμενε την Γιουβέντους και ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις, ενώ οι γηπεδούχοι παρότι έπαιζαν συνέχεια κόντρα σε οργανωμένη άμυνα, με κάθετο ποδόσφαιρο κατάφερναν να ανοίξουν τους Μπλε και να φτιάξουν τις προϋποθέσεις για γκολ, όμως στα πολλά μακρινά σουτ που δοκίμαζα ο Τσεχ ήταν εκεί.

Μετά το μισάωρο, το ματς χτύπησε κόκκινο! Στο 36'ο Ραμίρες βγήκε στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή πέταξε τη μπάλα στον Οσκαρ, όμως ο Βραζιλιάνος παρά την καλή ντρίπλα, δεν πρόλαβε να σουτάρει όπως ήθελε. Στο 38' η Γιούβε άνοιξε το σκορ! Ο Πίρλο δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στα πόδια του σούπερ φορμαρισμένου, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, στο ύψος της περιοχής και αφού η μπάλα άλλαξε πορεία ξεγέλασε τον Τσεχ που δεν μπορούσε να την προλάβει (1-0).

Ενα λεπτό μετά οι Μπιανκονέρι άγγιξαν το 2-0, όμως ο Ασλεϊ Κόουλ έκοψε πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Λιχτστάινερ και ξανά στο επόμενο λεπτό η Τσέλσι θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στην κόντρα, όμως ο Μπουφόν νίκησε τον Μάτα.

Η επανάληψη, όπως ήταν λογικό ο ρυθμός δεν διατηρήθηκε σε τόσο υψηλά επίπεδα και η Γιουβέντους ήταν η απόλυτη κυριάρχος. Στο 50' ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Βούτσινιτς από τον Κέιχιλ και στο 59' προειδοποίσε με τον Κουαλιαρέλα, ο οποίος σε τετ α τετ βγήκε πολύ πλάγια και έχασε από τον Τσεχ.

Στο 61' το ματς κλείδωσε για την Μεγάλη Κυρία. Ο Βούτσινιτς έκανε καλό κοντρόλ στα αριστερά και έδωσε στον Ασαμόα, ο Γκανέζος είδε την κίνηση του Βιδάλ, ο οποίος σούταρε με τη μία, η μπάλα κόντραρε στον Ραμίρες και ο Τσεχ νικήθηκε (2-0).

Στη συνέχεια αυτά που μπορούσε να κάνει ο Ντι Ματέο ήταν λίγα και παρά την είσοδο του Τόρες στο 71' η Τσέλσι ήταν ανήμπορεί να παρακολουθήσει την Γιουβέντους, που στο 74' έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Βούτσινιτς σχεδόν από την μικρή περιοχή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τζιοβίνκο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τσίμπημα μπροστά από τον Τσεχ που είχε βγει, μετά από ασίστ του Βιδάλ (3-0).



JUVENTUS-CHELSEA 3-0




Γκολ: Quagliarella 38', Vidal 61', Giovinco 90+1'

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner (67' Caceres), Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Quagliarella (89' Pogba), Vucinic, (82' Giovinco). 

Αναπληρωματικοί: Storari, Giaccherini, Pepe, Matri.

Προπονητής: Alessio (Conte)

CHELSEA
Cech, Ivanovic, Cahill, David Luiz, Cole, Ramires, Mikel (71' Torres), Azpilicueta (60' Moses), Mata, Oscar, Hazard.
Αναπληρωματικοί: Turnbull, Bertrand, Romeu, Marin, Piazon.
Προπονητής: Di Matteo.


Διαιτητής: Çakir (TUR)
Βοηθοί: Duran, Ongun (TUR)
Τέταρτος: Eysoy (TUR)
Βοηθοί περιοχής: Göçek,  Yıldırım (TUR)

Κάρτες: 76' Ramires, 85' Marchisio, 91' Giovinco

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη εμφανιση και σπουδαια νικη,μπραβο ετσι θελω να βλεπω την ομαδα να παιζει αν και στον επιθετικο τομεα μας λειπει η καλη συνεργασια για να σκοραρουμε συχνοτερα,παμε την Κυριακη για το διπλο και συνεχιζουμε ακαθεκτοι,FORZA JUVE.BILLARAS

bianconera είπε...

Το καλύτερο παιχνίδι της Γιούβε γι'αυτή τη σεζόν, χαιρόσουν να τους βλέπεις.