JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Γιουβέντους-Ιντερ 1-3, στους 49 αγώνες στάματησε το σερί της Γιούβε.


Από τον Μάιο του 2011 και την ήττα από την Πάρμα πέρασε πολύς καιρός. Μετά από 49 ματς, η Γιουβέντους γνώρισε την ήττα καθώς η Ιντερ κατάφερε και ανέτρεψε τα πάντα στο Τορίνο κερδίζοντας με 1-3  και μείωσε στο 1 πόντο τη διάφορα από τη Γιουβέντους.


Η Γιούβε ξεκίνησε ιδανικά το ματς ανοίγοντας το σκορ μόλις 18'' δεύτερολεπτα μετά την έναρξη του αγώνα με το Βιντάλ, αλλά από εκεί και μετά όλα άλλαξαν, οι Μπιανκονέρι ίσως πίστεψαν ότι θα έχουν ένα εύκολο βράδυ και επαναπαύτηκαν σε αυτό το 1-0, κάτι που πλήρωσαν ακριβά στο δεύτερο μέρος, με την Ιντερ να γυρίζει το παιχνίδι με 2 γκολ του Μιλίτο (59', 75') και ένα του Παλάσιο (90') κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς από το Τορίνο και να υποχρεώσει την Γιούβε  στην πρώτη της ήττα μετά από 49 αγώνες.
Στο Juventus Stadium το ματς άρχισε ιδανικά για τη Γιουβέντους, εφιαλτικά για την Ιντερ και όσο το δυνατόν χειρότερα για τη διαιτησία... Στα 18 δευτερόλεπτα (!) ο Βιντάλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά τον συνδυασμό των Βούτσινιτς-Μαρκίζιο-Ασαμόα αλλά ο τελευταίος ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα... Με την ψυχολογία υπέρ της η Γιουβέντους μπορούσε να τελειώσει το ματς λίγα λεπτά μετά, στο 8', αλλά ο Χαντάνοβιτς έκανε εκπληκτική απόκρουση στο δυνατό κοντινό σουτ του Μαρκίζιο στην κίνηση, με την Ιντερ να προσπαθεί να βρει τα πατήματα της.

Μετά το 15λεπτο τα βρήκε, κράτησε μπάλα και προσπάθησε με υπομονή να βρει τον τρόπο για να κάνει ευκαιρία, την ίδια ώρα που η Γιουβέντους αποφάσισε να δώσει χώρο στον αντίπαλο, περιμένοντας τους Νερατζούρι. Ένα γκολ του Παλάσιο ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους πάντως να διατηρούν την κατοχή της μπάλας καθώς οι Τορινέζοι είχαν οπισθοχωρήσει αρκετά και γενικά δεν λειτουργούσαν καλά στο χώρο του κέντρου.

Στο 34' ήταν σειρά για το δεύτερο διαιτητικό λάθος καθώς ο Λιχτστάινερ έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη αλλά ο διαιτητής Ταλιαβέντο δεν το έκανε. Είτε επειδή δεν ήθελε να αφήσει τη Γιούβε με 10 στην έδρα της είτε επειδή ήταν τραβηγμένη η πρώτη που είχε δείξει στον Ελβετό λίγα λεπτά πριν. Οπως και να έχει, ο Λιχτστάινερ γλίτωσε την κόκκινη αλλά δε συνέχισε στο ματς καθώς ο Αντζελο Αλέσιο τον αντικατέστησε άμεσα με τον Κάσερες γιατί έβλεπε πού πήγαινε η δουλειά...
Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Βιντάλ μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του και να δώσει σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Χιλιανού. 


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Γιουβέντους έκανε και τη δεύτερη αλλαγή της καθώς ο Βούτσινιτς που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο πρώτο 45λεπτο δεν μπορούσε να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Μπέντνερ. Όπως συνηθίζει, η Μεγάλη Κυρία μπήκε πιο δυνατά με στόχο ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Μπονούτσι, με την Ιντερ να χάνει πολύ καλή ευκαιρία σε μια αντεπίθεση την οποία δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο ο Παλάσιο.

Λίγο μετά, στο 58', ήταν η σειρά για το τρίτο διαιτητικό λάθος της βραδιάς καθώς ο Μιλίτο καθώς σούταρε έπεσε στο έδαφος και ο Ταλιαβέντο έδειξε πέναλτι, χωρίς τα ριπλέι να δείχνουν 100% πως υπήρξε παράβαση. Μετά από όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, βέβαια, δεν ήταν και τόσο... κακό το ότι δόθηκε τέτοιο πέναλτι και ο Μιλίτο από τα 11 βήματα ισοφάρισε στο 59' σε 1-1.


Με το κέντρο της Γιουβέντους να είναι σε κακή βραδιά η Ιντερ πατούσε καλύτερα και αφού δεν απειλούνταν, έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα και να έχει δώσει τον ρυθμό που ήθελε. Για να κάνει τη διαφορά, έτσι όπως ήταν η εικόνα του παιχνιδιού, ο Αντρέα Στραματσιόνι αντικατέστησε τον αόρατο Κασάνο με τον Γκουαρίν, οι Νερατζούρι είχαν επιπλέον δύναμη στο κέντρο και στο 75' ο Κολομβιανός έδωσε το κάτι παραπάνω: Κούρσα, δυνατό σουτ, δύσκολη απόκρουση του Μπουφόν και στην επαναφορά ο Μιλίτο έκανε το 1-2!

Ο Αλέσιο έβγαλε τον Κάσερες για να βάλει τον Κουαλιαρέλα, η ψυχολογία πλέον ήταν 100% με τους Νερατζούρι για τους οποίους μπήκε και άλλο αμυντικό χαφ, ο Μουντιγκάι, αντί του Μιλίτο και οι προσπάθειες της Γιουβέντους για την ισοφάριση δεν είχαν αποτέλεσμα...

Αντιθέτως, μια χαρά αποτέλεσμα είχε η αντεπίθεση της Ιντερ στο 90', με τον Γκουαρίν να ανοίγει εκπληκτικά στον κενό χώρο για τον Ναγκατόμο που δεν τα κατάφερε να σκοράρει αλλά κράτησε την μπάλα και έδωσε έτοιμο το 1-3 στον Παλάσιο!!!

Το ματς έληξε με τους οπαδούς της Ιντερ να αποθεώνουν την ομάδα τους, αυτούς της Γιουβέντους να τραγουδούν για τη δική τους καθώς κάποια στιγμή το αήττητο σερί νομοτελειακά θα έσπαγε και για το Campionato αυτό το αποτέλεσμα είναι ό,τι καλύτερο καθώς η διαφορά μειώθηκε στον πόντο (Γιούβε 28-Ιντερ 27) και στη συνέχεια θα γίνει... μακελειό στη μάχη του τίτλου!




JUVENTUS – INTER 1-3



Γκολ: Vidal 1', Milito 59' (pen), Milito 75', Palacio 90'

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner (Caceres 37, Quagliarella 78), Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Giovinco, Vucinic (Bendtner 46).
Αναπληρωματικοί: Storari, Marrone, Lucio, Isla, De Ceglie, Pogba, Padoin, Giaccherini, Matri, Quagliarella.
Προπονητής: Alessio (Conte)

INTER
Handanovic, Ranocchia, Samuel, Juan Jesus, Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo, Cassano (Guarin 69), Milito (Mudingayi 80), Palacio.
Αναπληρωματικοί: Castellacci, Belec, Mbaye, Pereira, Silvestre, Alvarez, Alfred, Livaja.
Προπονητής: Stramaccioni

Διαιτητής: Tagliavento
Βοηθοί: Preti, Marzaloni
Τέταρτος: Barbirati

Κάρτες: Lichtsteiner 30, Samuel 33, Pirlo 48, Chiellini 51, Bonucci 62, Zanetti 85



Δεν υπάρχουν σχόλια: