JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Πεσκάρα -Γιουβέντους 1-6, η ήττα το περασμένο Σάββατο έκανε καλό στην Μεγάλη Κυρία.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 9' άνοιξε το σκορ με πλασέ του Βιντάλ, και στο 22' διπλασίασε τα τέρματα της με δυνατό σουτ του Κουλιαρέλα. Η Πεσκάρα κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 25' με τον Κασίονε, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Ασαμόα με εκπλήκτικο ανάλοδο ψαλίδι ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα δυο τέρματα γράφοντας το 1-3. Η Κυρία στο 38' ανεβασέ κι άλλο το σκορ νε τον Τζιοβίνκο με υπέροχο σουτ στην κίνηση. Το επιθετικό κρεσέντο της Γιούβε δεν σταμάτησε εκεί και στο 45' ο Κουαλιαρέλα διπλασίασε τα δικά του τέρματα και έκανε 5 τα γκολ της Γιούβε κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο ημίχρονο.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε και το πρώτο, ο Κουάλιαρέλα στο 53' με καταπληκτικό ανάποδο σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίρλο πέτυχε Χατ-τρικ και έγραψε το 1-6. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε τυπική διαδικασία με την Γιουβέντους να κατεβάζει ρυθμό και να τελειώνει έτσι ένα παιχνίδι που τελείωσε στο πρώτο 45λεπτό. Δεύτερο ξέσπασμα της Γιούβε μετά την ήττα από την ίντερ το περασμένο Σάββατο.


Η ήττα από την Ιντερ έχει προκαλέσει θυμό και μετά τη Νόρτζελαντ... πλήρωσε και η Πεσκάρα, την οποία η Γιουβέντους διέσυρε στο «Αντριάτικο» (μόνο) με 6-1!
Αν η Γιουβέντους είχε νικήσει την προηγούμενη εβδομάδα την Ιντερ, θα πήγαινε στην Πεσκάρα για να βάλει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άλλο ένα στο δεύτερο και να πάρει ξεκούραστα και ήρεμα το τρίποντο... Η ήττα από τους Νερατζούρι όμως, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί, έχει προκαλέσει όπως φαίνεται την οργή των Μπιανκονέρι. Το κατάλαβε η Νόρτζελαντ πριν λίγες μέρες, το αντιλήφθηκε και η Πεσκάρα στο «Αντριάτικο».

Η Μεγάλη Κυρία ισοπέδωσε από το ξεκίνημα τους νεοφώτιστους και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το μάτριξ έδειχνε... 1-5! Πάσα του Τζιοβίνκο στον Βιντάλ και πλασέ του Χιλιανού για το 0-1 στο 9', διαγώνιο σουτ του Κουαλιαρέλα εντός περιοχής στο 22' για το 0-2, μείωση σε 1-2 από την κεφαλιά του Κασκιόνε στο 25', ωραίο ψαλιδάκι του Ασαμόα από κοντά στο 30' για το 1-3, σουτ του Τζιοβίνκο στην κίνηση στο 38' για το 1-4 και δεύτερο γκολ από τον Κουαλιαρέλα, στο 45', για το 1-5, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο καθώς οι Τορινέζοι έχασαν καλές ευκαιρίες!

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53', ο Κουαλιαρέλα με εντυπωσιακό γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-6 με χατ-τρικ και στη συνέχεια η Γιουβέντους έριξε εντελώς ταχύτητα, αν και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ καθώς έκανε ευκαιρίες χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Το 1-6 θα το θυμάται για πάντα ο τερματοφύλακας Περίν της Πεσκάρα καθώς είχε τα γενέθλια του...
Εκπληκτικός ο προπονητής της Πεσκάρα, Τζιοβάνι Στρόπα, καθώς με το σκορ στο 1-6 κατάφερε να αποβληθεί για διαμαρτυρίες!





PESCARA-JUVENTUS 1-6






Γκολ: Vidal 9’, Quagliarella 22’,  Cascione 25’, Asamoah 30', Giovinco 38’, Quagliarella 45’, Quagliarella 53'


PESCARA
Perin, Cosic, Bocchetti, Capuano (46' Caprari), Zanon, Nielsen, Cascione, Quintero, Modesto, Abbruscato (65' Vukusic), Jonathas (46' Weiss).

Αναπληρωματικοί: Pelizzoli, Falso, Balzano, Romagnoli, Soddimo, Bjarnason, Celik, Togni.
Προπονητής: Stroppa

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini (65' Marrone), Isla (59' Padoin), Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Giovinco, Quagliarella (68' Bendtner).

Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Lucio, Caceres, Lichtsteiner, Giaccherini, Matri, Bendtner, Vucinic.
Προπονητής: Alessio (Conte)

Διαιτητής: Banti
Βοηθοί: Galloni, Giallatini
Τέτερτος: Altomare
Βοηθοί περιοχής: Valeri, Barracani
Κίτρινες: 18’ Jonathas, 40’ Pirlo, 67’ Modesto

Δεν υπάρχουν σχόλια: