JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Γιουβέντους-Λάτσιο 0-0, η Γιούβε είχε τις ευκαιρίες αλλά...

Ο απίθανος Μαρκέτι με τις αποκρούσεις του, όπως και το οριζόντιο δοκάρι, κράτησαν τη Γιουβέντους χωρίς γκολ και έτσι η Λάτσιο κατάφερε να αποδράσει από το Τορίνο με 0-0.

Η Γιουβέντους αν και είχε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να βάλει γκολ και να πάρει τους τρεις πόντους, μένοντας στο 0-0. Οι προσπάθειες του Κουαλιαρέλα, του Τζιοβίνκο αλλά και του Μάτρι στο δεύτερο ημίχρονο, τις περισσότερες φορές δεν ολοκληρώνονταν αλλά και όταν αυτό γινόταν, ο Μαρκέτι ήταν σε ετοιμότητα και έλεγε… απανωτά «όχι».

Στο 75΄ο Μπονούτσι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία των «μπιανκονέρι» καθώς σημάδεψε το δοκάρι και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Η Γιουβέντους πλέον βρίσκεται στους 32 πόντους, πέντε βαθμούς πάνω απο την Ίντερ που παίζει αύριο. 

Στο Juventus Stadium οι Μπιανκονέρι μπήκαν από την αρχή δυνατά και πίεσαν για το γκολ καθώς η νίκη αποτελούσε αυτοσκοπό. Οσο για τη Λάτσιο, που έχασε νωρίς τον Ντίας με τραυματισμό, επίσης ήθελε τη νίκη σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς αλλά στον αγωνιστικό χώρο έδειχνε να ενδιαφέρεται βασικά για να μη χάσει, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν την υπεροχή και να πιέζουν.
Το ματς θα μπορούσε να γίνει απλό από το 20λεπτο για τη Γιούβε αλλά ο Μαρκέτι έκανε μια εκπληκτική απόκρουση στο γυριστό σουτ του Τζιοβίνκο, με τον Κουαλιαρέλα να παίρνει το... ριμπάουντ αλλά να αστοχεί από κοντά. Λίγο αργότερα ήρθε μια ακόμη καλύτερη ευκαιρία για τους Τορινέζους, με τον Τζιοβίνκο να παίρνει την μπάλα μπροστά του με πολύ ωραία προσπάθεια αλλά τα χάλασε όλα στο τετ α τετ καθώς πλάσαρε άουτ...

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση της Γιουβέντους αυξήθηκε, η Λάτσιο έφτανε ως τη μεσαία γραμμή και μετά ξαναπήγαινε στην άμυνα της και ο Μαρκέτι συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να κάνει απίστευτα πράγματα κόντρα στην Μεγάλη Κυρία, πραγματοποιώντας ίσως την επέμβαση της σεζόν στο 60': Σουτ του Βιντάλ, κόντρα της μπάλας στον Κουαλιαρέλα για να αλλάξει πορεία και ο πορτιέρε της Λάτσιο ενώ πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση κατάφερε να αποκρούσει με το ένα χέρι!
Ο Αντζελο Αλέσιο έριξε στο ματς τον Μάτρι αλλά και τον Πέπε, που έλειπε από τον Αύγουστο λόγω τραυματισμού, η Γιουβέντους πίεζε με κάθε τρόπο αλλά ο Μαρκέτι απέκρουε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων. Κι όταν δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα σε κοντινή προβολή του Μπονούτσι μετά από εκτέλεση κόρνερ, είδε την μπάλα να μην πάει στα δίχτυα αλλά στο οριζόντιο δοκάρι!
Ακολούθησε ακόμη μία απόκρουση σε ωραίο σουτ του Μαρκίζιο στη γωνία και τελικά η Λάτσιο άντεξε ως το τέλος και έφυγε από το Τορίνο με το 0-0, με τη Γιουβέντους να χάνει δύο βαθμούς.



JUVENTUS-LAZIO 0-0



JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla (70' Pepe), Vidal, Pogba (84' Bendtner), Marchisio, Asamoah, Giovinco, Quagliarella (66' Matri)

Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Lucio, Caceres, Marrone, De Ceglie, Lichtsteiner, Padoin, Giaccherini
Προπονητής: Alessio (Conte)

LAZIO: Marchetti, Biava, Dias (20’ Ciani), Radu, Gonzales, Brocchi (57' Ederson), Ledesma, Hernanes, Candreva, Klose (81' Kozak).

Αναπληρωματικοί: Bizzarri, Carrizo, Cana, Cavanda, Stankevicius, Onazi, Zarate, Floccari, Rocchi.
Προπονητής: Petkovic

Διαιτητής: Orsato
Βοηθοί: Faverani, Stefani
Τέταρτος: Padovan
Βοηθοί περιοχής: Banti, Giannoccaro

Κάρτες: 48’ Bonucci, 52’ Marchetti, 90+5’ Vidal

Δεν υπάρχουν σχόλια: