JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Σιένα-Γιουβέντους 1-2, έκτη νίκη με υπογραφή Μαρκίσιο.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στο 14' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με απευθείας φάουλ του Πίρλο που θα μπορούσε στο 35' να κάνει το 0-2 αλλά το φάουλ που εκτέλεσε αυτή τη φορά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, και εκεί που φαινόταν πως το ημίχρονο θα λήξει με τη Γιούβε μπροστά στο σκορ η Σιένα στο 45+2 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με την κεφαλιά του Καλαιό στέλνοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε πολιορκούσε τα καρέ της Σιένα που έπαιζε πολύ αμυντικά και με αντεπιθέσεις, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε στο 85' να σκοράρει με σουτ του Μαρκίσιο παίρνοντας μια ακόμα σπουδαία νίκη.


Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Γιουβέντους η οποία πήρε την έκτη της νίκη στα πρώτα επτά παιχνίδια του Καμπιονάτο και παρέμεινε για 46 ματς αήττητη. Οι «μπιανκονέρι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στη Σιένα, ωστόσο για μία ακόμα φορά έδειξαν χαρακτήρα πρωταθλήτριας και στο τέλος κατάφεραν να κάμψουν την αντίστασή της και να φύγουν με το νικηφόρο 2-1 από τον αγωνιστικό χώρο.


Στην Τοσκάνη η Γιουβέντους πήρε από την αρχή στα σοβαρά τη Σιένα καθώς αν η ομάδα του Σέρσε Κόσμι δεν άρχιζε με -6 τη φετινή σεζόν θα ήταν στη μέση της βαθμολογίας τώρα και όχι στην τελευταία θέση. Το τρίτο φετινό γκολ του Πίρλο από εκτέλεση φάουλ, στο 14ο λεπτό, έδωσε το προβάδισμα στους Μπιανκονέρι και τη δυνατότητα να ελέγξουν τον αγώνα στη συνέχεια αλλά κατάφεραν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα... Ο Τζιοβίνκο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, ο Καλαϊό για το 1-1 λίγο μετά, ο Πίρλο με νέο φάουλ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ο Κόσμι για ακόμη μία φορά στην καριέρα του αποβλήθηκε καθώς βγήκε έξω από την... περιοχή των προπονητών για να φωνάξει στον 4ο διαιτητή και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Σιένα ισοφάρισε με κεφαλία του Καλαϊό. Σε αυτή τη φάση ο Ντε Τσέλιε έχασε τη μονομαχία από τον Άντζελο και η σέντρα του τελευταίου βρήκε τον Καλαϊό στο δεύτερο δοκάρι για να κάνει το 1-1 με κεφαλιά!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε έκλεισε τη Σιένα στην περιοχή της, δημιούργησε και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τζιοβίνκο, Βούτσινιτς, Βιντάλ και οι γηπεδούχοι άντεχαν στην πίεση, ψάχνοντας παράλληλα τις αντεπιθέσεις για να πάρουν αυτοί το τρίποντο που σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά. Στο 78', ο Καλαϊό με άλλη μια κεφαλιά από πολύ καλό σημείο δε βρήκε στόχο και στο 85' μετά από ασφυκτική πίεση της Γιούβε που έπαιζε την Σιένα στο μισό γήπεδο ήρθε η λύτρωση, μετά από σέντρα και κεφαλιά του Κιελίνι προς τα πίσω η μπάλα στρώθηκε στον Μαρκίζιο που με δυνατό σουτ, εντός περιοχής, στην κίνηση έκανε το 1-2! Οι Μπιανκονέρι πήραν, λοιπόν, ακόμη ένα τρίποντο ενώ οι οπαδοί τους διαμαρτυρήθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι... σιωπηλά για τα ακριβά εισιτήρια στα εντός έδρας ματς φέτος καθώς φώναξαν μόνο στα δύο γκολ, σηκώνοντας και πανό που αναφέρονταν στο λόγω της σιωπής τους.



SIENA – JUVENTUS 1-2


Γκολ: Pirlo 14, Calaiò 45(+2), Marchisio 85.

SIENA
Pegolo, Neto, Paci, Felipe, Angelo (Bolzoni 68), Vergassola, Rodriguez, Del Grosso, Rosina (Reginaldo 80), Zè Eduardo (Sestu 54), Calaiò.

Αναπληρωματικοί: Farelli, Campagnolo, Dellafiore, Mannini, Rubin, Verre, Valiani, Paolucci, Bogdani.
Προπονητής: Cosmi

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Marrone (Quagliarella 80), Chiellini, Lichsteiner (Giaccherini 68), Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie (Asamoah 46), Giovinco, Vucinic.

Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Isla, Lucio, Caceres, Pogba, Padoin, Bendtner, Matri, Quagliarella.
Προπονητής: Carrera (Conte)

Διαιτητής:  Mazzoleni
Βοηθοί: Bianchi, Iannello
Τέταρτος: Stefani

Κίτρινες: Felipe 13, Chiellini 22, Zè Eduardo 26, De Ceglie 46, Rosina 46, Paci 76, Vucinic 93, Vegassola 93
Αποβολή: Cosmi

Δεν υπάρχουν σχόλια: