JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γιουβέντους-Σαχτάρ 1-1, πολύ νωθρή η Γιούβε.

Η Σαχτάρ άνοιξε το σκορ στο 23' με τον Άλεξ Τεσέιρα για να απαντήσει στο 26' η Γιούβε με τον Μπονούτσι. Πολύ μέτρια εμφάνιση της Γιούβε που δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη Σαχτάρ.



Με την εμφάνισή της στο Λονδίνο την προηγούμενη αγωνιστική η Μεγάλη Κυρία είχε δείξει ότι θα είναι σκληρό καρύδι, όμως μόλις ένα ματς μετά ξέρει ότι έχει ήδη μπει σε περιπέτειες. Το ιταλικό κλαμπ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και το χειρότερο είναι ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παρακολουθούσε τους Ουκρανούς να κάνουν πάσες σε όλο το γήπεδο. Η Γιούβε ισοφάρισε άμεσα, είχε φάσεις για να πάρει τη νίκη, όμως δεδομένου ότι η Νόρτζελαντ θα χάσει απ' όλους και ότι έχει αγώνες με Σαχτάρ έξω και Τσέλσι εντός, η υπόθεση πρόκριση είναι ήδη πολύ δύσκολη υπόθεση.


Στο 23' ο Βιλιάν έδωσε τον Αλεξ Τεϊσέιρα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα στον ουρανό των δικτύων νίκησε τον Μπουφόν για το 0-1. Μόλις δύο λεπτά μετά οι Μπιανκονέρι είχαν την απάντηση. Ο Πίρλο εκτέλεσε έξυπνα κόρνερ και ο Μπονούτσι από το πέναλτι με δυνατό σουτ σαν φορ, τίναξε τα δίχτυα του Πιάτοφ φέρνοντας άμεσα τον αγώνα στα ίσα (1-1). Στο τέλος του πρώτου μέρους (45') η Γιούβε θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως αυτή τη φορά ο Μπονούτσι με κεφαλιά νικήθηκε από τον Πιάτοφ.

Η Γιουβέντους είχε κατοχή μόλις 37% και επιτυχημένες πάσες 77%, κάτι που έγινε πιο έντονο στο δεύτερο μέρος, αφού η Σαχτάρ είχε ακόμα περισσότερο τον έλεγχο. Στο 59' το πλασέ του Βιλιάν πέρασε μόλις έξω από την εστία του Μπουφόν και ένα λέπτό μετά ο Τζιοβίνκο έφυγε από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Μάτρι, όμως ο Ιταλός φορ πέταξε τη μπάλα ψηλά από πλεονεκτική θέση, στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων μέχρι το τέλος.

Τελευταίες δύο φάσεις της προκοπής ήταν για την Σαχτάρ, μέσα σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 72' ο Μπουφόν απέκρουσε το φάουλ του Σρνά και στο 73' το σουτ του Μκιταριάν έφυγε μόλις άουτ.



JUVENTUS - SHAKHTAR DONETSK 1-1



Γκολ: Teixeira 23, Bonucci 25

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal (Pogba 84), Pirlo, Marchisio, Asamoah, Matri (Quagliarella 65), Vucinic (Giovinco 58).
Αναπληρωματικοί: Storari, Lucio, Caceres, Giaccherini.
Προπονητής: Carrera (Conte).

SHAKHTAR DONETSK
Pyatov, Srna, Kucher, Rakitskiy, Rat, Hubschman, Fernandinho, Mkhitaryan, Willian, Alex Teixiera (Ilsinho 83), Luiz Adriano.
Αναπληρωματικοί: Kanibolotskiy, Stepanenko, Eduardo, Shevchuk, Kobin, Gai.
Προπονητής: Lucescu.

Διαιτητής: Nijhuis (NED)
Βοηθοί: Van Der Ven, Boonman (NED)
Τέτερτος: Langkamp (NED)
Βοηθοί περιοχής: Van Boekel, Janssen (NED)

Κάρτες
: Lichtsteiner 42, Chiellini 73, Hubschman 76, Ilsinho 91

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ άσχημη εμφάνιση....!!!!!



Unknown είπε...

Χάλια μαύρα γενικά η ομάδα αλλά αυτός ο matri δεν βλεπόταν ούτε κοντρολ ούτε τρίπλα και τη έχασε στο 60 στη πάσα του giovinco πάρε βάλε ήταν έλεος φέρτε κανένα φορ της προκοπής.

Unknown είπε...

Ξέρει κανείς τη παίζει με Μαν. Γιουνάιτεντ και vidal??

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΤΩΣ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΡΙΝΟ...

Ανώνυμος είπε...

ama fugei o vidal einai san na xanoume thn mish omada mas me tipotaaaaaaaaaaaaa artouro k ta muala sta kagkela...