JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Κατάνια-Γιουβέντους 0-1, o Βιντάλ έδωσε τη λύση στο 57'.

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε, αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 48 ματς, περνώντας με 1-0 από την έδρα της Κατάνια. Έντονα παράπονα των γηπεδούχων για καθαρό γκολ που δεν μέτρησε και για οφσάιντ. Το γκολ της Γιούβε έβαλε ο Βιντάλ! 
Οι μπιανκονέρι δυσκολεύτηκαν, αλλά πήραν τη νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον διαιτητή Τζερβασόνι (πολύ κακός) και τους βοηθούς του να αποτελούν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί ακύρωσε καθαρό γκολ του Μπεργέσιο για οφσάιντ, ενώ μέτρησε κανονικά αυτό του Βιντάλ (ο ίδιος επόπτης στη φάση), παρότι στο ξεκίνημα της φάσης ήταν εκτεθειμένος ο Μπέντνερ! Με 10 παίκτες από το 67' οι γηπεδούχοι, λόγω της χαζής αποβολής του Μαρκέζε που έπιασε τη μπάλα με το χέρι και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πογκμπά πήρε τη θέση του Μαρκίζιο στο αρχικό σχήμα, οι Ασαμόα και Λιχτστάινερ επέστρεψαν στα άκρα και ο Βούτσινιτς με τον Μπέντνερ πήραν θέση στην επίθεση στο 3-5-2 του Αντόνιο Κόντε, που παρακολουθούσε και αυτό το παιχνίδι από το μπουθ. Πογμπά και Μπέντνερ ξεκίνησαν για πρώτη φορά φέτος βασικοί, ενώ ο Μπουφόν έπαιξε για 500η φορά στην Serie A. Ο Αντούχαρ, πάντως, φρόντισε να του κλέψει λίγη από τη δόξα...

Η Κατάνια ξεκίνησε έχοντας προσαρμόσει την τακτική της στη Γιουβέντους και προσπαθώντας να κλείσει τους χώρους. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πίρλο «έσπασε» από φάουλ την μπάλα στον Βιντάλ, το καλό σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αντούχαρ. Ένα δυνατό μακρινό σουτ του Ασαμόα στο  14' μετά από κόρνερ πέρασε άουτ. Στο 21' δημιουργήθηκε η πρώτη τελική της Κατάνια με ένα μακρινό σουτ του Λόντι που πέρασε εκτός και η Γιούβε απάντησε με μία καρφωτή κεφαλιά του Μπέντνερ, την οποία μπλόκαρε ο Αντούχαρ. 

Στο 25΄, έγινε η πρώτη φάση που σημάδεψε το ματς. Ο Μπεργέσιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Σπόλι, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε για οφσάιντ (λανθασμένα). Οι γηπεδούχοι έγιναν έξαλλοι και από το σημείο αυτό και έπειτα, τα νεύρα τους ήταν εμφανή. Το ματς συνεχίστηκε και στο 36' ο Μπέντνερ πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Πίρλο και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά η φάση είχε σταματήσει για οφσάιντ στο ξεκίνημά της. Στο 38' ένα μακρινό σουτ του Πογκμπά αλλοιώθηκε από το ακροδάχτυλα του Αντούχαρ και έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι, με τον Γάλλο να κάνει πολύ καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή. Ο Βούτσινιτς βγήκε μόνος του στο επόμενο λεπτό απέναντι στον Αργεντινό τερματοφύλακα μετά από ολιγωρία των αμυντικών, αλλά η προσπάθειά του κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Ο Αντούχαρ σταμάτησε ξανά το σουτ του Μαυροβούνιου από πολύ κοντά, μετά από κεφαλιά πάσα του Μπέντνερ, ενώ δήλωσε παρών και στο σουτ του Πίρλο στο επόμενο λεπτό, με τη Γιουβέντους να έχει σφίξει τον κλοιό, αλλά να μην καταφέρνει κάτι παραπάνω μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.



Μετά από ένα καλό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε για ένα περίπου δεκάλεπτο, αλλά η Γιούβε κατάφερε να «χτυπήσει» στο 57' με το τρίτο φετινό του γκολ του Αρτούρο Βιντάλ στη Serie A. Ο Μπέντνερ πήρε τη μπάλα, πλάσαρε, ο Αντούχαρ απέκρουσε και στη συνέχεια ο Χιλιανός πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, προκαλώντας νέες διαμαρτυρίες. Στο 64' ο Βιντάλ είχε ένα καλό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, στο 67' οι «Ελέφαντες» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της χαζής αποβολής του Μαρκέζε που έπιασε τη μπάλα με το χέρι και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Πογκμπά να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του αλλά να βρίσκει και πάλι μπροστά του τον Αντούχαρ.

Ο Αργεντινός σταμάτησε στο 79' τον νεοεισελθόντα Τζιοβίνκο και στο 82' λίγο έλειψε ο Λιχστάιντερ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το σόου του Αντούχαρ συνεχίστηκε και στο 88'΄, όταν σταμάτησε ξανά το σουτ του Βιντάλ . Στις καθυστερήσεις, ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Ο βραχύσωμος επιθετικός ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Λεγκροτάλιε, αλλά ο Τζερβασόνι άφησε το ματς να συνεχιστεί, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.



CATANIA – JUVENTUS 0-1



Γκολ: Vidal 57’

CATANIA
Andujar, Rolin, Legrottaglie, Spolli, Izco, Lodi, Almiron (Biagianti 78), Barrientos (Castro 69), Marchese, Gomez (Morimoto 81), Bergessio.
Αναπληρωματικοί: Frison, Messina, Potenza, Alvarez, Salifu, Capuano, Ricchiuti, Doukara.
Προπονητής: Maran

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner (Caceres 89), Vidal, Pirlo, Pogba (Padoin 90 +2), Asamoah, Vucinic (Giovinco 78), Bendtner.
Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Marrone, De Ceglie, Isla, Giaccherini, Pepe, Quagliarella, Matri.
Προπονητής: Alessio (Conte)

Διαιτητής: Gervasoni
Βοηθοί: Maggiani, Manganelli
Τέταρτος: Musolino

Κίτρινες: Rolin 19, Asamoah 23, Spolli 28, Marchese 35, Legrottaglie 39, Marchese 67, Vidal 69

Κόκκινη
: Marchese 67

Δεν υπάρχουν σχόλια: