JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Γιουβέντους-Νάπολι 2-0, ανίκητη και μόνη πρώτη. Ciao napoletani.

2 Γκοοοοοοοολάρες έτσι για να βουλώσουν πολλά στόματα, η Γιούβε είναι ανίκητη και παρά το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλον βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Με κεφαλιά του Κάσερες για το 1-0 και μονοκόμματο φοβερό σουτ του Πογκμπά η Γιούβε καθάρισε την Νάπολι με 2-0 και είναι πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή του Campionato.


Η Νάπολι ήταν πιο σκληρή από ποτέ, όμως η Γιουβέντους είχε τον τρόπο. Με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά πήρε το ντέρμπι (2-0) και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Η Νάπολι δεν είχε αφήσει σε ησυχία την Γιουβέντους και της είχε γίνει «τσιμπούρι» στην κορυφή της Serie A. Μετά από 7 αγωνιστικές οι δύο τους ήταν στο Νο1 έχοντας από 6 νίκες και μία ισοπαλία. Η μεγάλη ώρα για τους Βεζουβιάνι είχε φτάσει καθώς έπρεπε να υπερασπιστούν το αήττητο και την πρωτιά τους μέσα στο Juventus Stadium. Αυτό δεν έμελλε να γίνει παρά το τέλειο στήσιμο από τον Ματσάρι και το τεράστιο πάθος των Ναπολιτάνων, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 0-0. Η Γιουβέντους αν και έδειχνε χωρίς επιθετικές λύσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει δύο φορές στο τέλος (80', 82') και να βρεθεί μόνη στην κορυφή διατηρώντας παράλληλα το αήττητο 47 αγώνων στο Campionato.

Δεν είχε πολλές φάσεις, όμως ήταν ματσάρα. Παρά το γεγονός ότι μαζί οι δύο ομάδες είχαν στείλει στις Εθνικές ομάδες 29 (!) παίκτες τις προηγούμενες μέρες, έβγαλαν ό,τι είχαν στο χόρτο με πολύ πάθος ένταση και δυνατές μονομαχίες. Μόλις στο 2' το σουτ του Τζιοβίνκο δεν κατέληξε σε κάτι καλό για την Γιούβε με το επόμενο κομμάτι να μην έχει κάτι το τρομερό. Η Νάπολι ήταν διαβασμένη και έκλεινε καλά τους χώρους και στο 27' βρέθηκε κοντά στο να προηγηθεί, όμως η τύχη ήταν με τους πρωταθλητές. Ο Καβάνι εκτέλεσε εξαιρετικό φάουλ από πλάγια, όμως η μπάλα τράνταξε τα γκολπόστ του Στοράρι κοντά στη συμβολή. Το πρώτο μέρος βγήκε με το καλό σουτ του Μαρκίζιο στις καθυστερήσεις να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ.


Η Γιουβέντους ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία σε όλο το ματς, ενώ από την άλλη η Νάπολι αμύνονταν εξαιρετικά και ο Καβάνι έδειχνε ότι θέλει μίσή στιγμή αδράνειας για να κάνει τη ζημιά. Στο 49' το φάουλ του Πίρλο κόντραρε, όμως ο Ντε Σάνκτις πρόλαβε τη μπάλα που είχε αλλάξει πορεία και στο 56' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιοβίνκο, να αστοχεί από το πέναλτι.


Στο 60' ο Αντζελο Αλέσιο πέρασε στο ματς τον Μάτρι αντί του Κουαλιαρέλα για να δώσει μεγαλύτερο βάρος στην περιοχή της Νάπολι, όμως ο Ιταλός φορ δεν κατάφερε να καταβάσει στο 66' τη μαγική μπαλιά του Πίρλο. Στο 76' ήταν η μοναδική φάση που φάνηκε ο Νάπολι, με τον matador να δοκιμάζει δύσκολο γυριστό σουτ-μπανάνα έξω από την περιοχή, όμως δεν βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά μετά, το σκορ άνοιξε.
Ο Πίρλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κάσερες -που είχε περάσει μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς στη θέση του Ασαμόα που χτύπησε- τιμώρησε με κεφαλιά τη μοναδική ίσως φορά που η ναπολιτάνικη άμυνα κόλλησε (1-0). Πριν καλά καλά χωνέψουν οι φιλοξενούμενοι ότι δέχθηκαν γκολ, μόλις δύο λεπτά ο Πογκμπά που επίσης είχε μπει αλλαγή με τρομερό αριστερό σουτ νίκησε τον Ντε Σάνκτις για το 2-0 το οποίο έμελλε να είναι το τελικό, παρά το βολέ του Μάτρι στο 85'.



JUVENTUS - NAPOLI 2-0




Γκολ: Caceres 80, Pogba 83


JUVENTUS
Storari, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichsteiner, Vidal (Pogba 75), Pirlo, Marchisio, Asamoah (Caceres 78), Quagliarella (Matri 60), Giovinco.
Αναπληρωματικοί: Rubinho, Branescu, Lucio, Marrone, Padoin, Isla, Giaccherini, Bendtner.
Προπονητής: Alessio (Conte)


NAPOLI
De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini (Insigne 85), Maggio, Inler, Behrami (Dzemaili 88), Zuniga, Hamsik, Pandev, Cavani.
Αναπληρωματικοί: Rosati, Grava, Aronica, Uvini, Mesto, Colombo, Donadel, Dossena,Vargas, Fernandez.
Προπονητής: Mazzarri

Διαιτητής: Damato
Βοηθοί: Niccolai, Tonolini
Τέτερτος: Maggiani

Κίτρινες
: Cavani 12, Vidal 30, Campagnaro 63, Chiellini 63, Barzagli 74, Caceres 81, Inler 90.

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

συεχιζουμε ετσι μαγκες...εχει πολυ δρομο ακομα.

Vero Juventino είπε...

συνεχιζουμε*