JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Γιουβέντους - Κιέβο 2-0 με σούπερ Κουαλιαρέλα.

Με δυο γκολάρες του Κουαλιαρέλα στο 64' και στο 69' η Γιούβε έκανε το 4 στα 4 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Με τη νίκη απόψε, η Γιουβέντους έφτασε στα 43 ματς το αήττητο σερί της στην Serie A! Τι κι αν ο  Σορεντίνο ήταν ξανά εντυπωσιακός κόντρα στη Γιουβέντους, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα κατάφερε να τον νικήσει δις και οι Μπιανκονέρι (2-0 την Κιέβο) πήραν την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή του Καμπιονάτο ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των Νάπολι και Λάτσιο αύριο για να μην έχουν συγκάτοικο στην πρώτη θέση.

Στο Τορίνο ο Αντόνιο Κόντε έκανε αλλαγές στην 11άδα για λόγους ξεκούρασης και περίμενε από την ομάδα του να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την Κιέβο, την οποία είχε να νικήσει από το... 2009! Η Γιουβέντους, όντως, ήταν σοβαρή και πίεσε από νωρίς τους Βερονέζους για το γρήγορο γκολ αλλά η παράδοση που θέλει τον Σορεντίνο να κάνει μεγάλα πράγματα σε αυτές τις αναμετρήσεις, συνεχίστηκε.

Ο πορτιέρε της Κιέβο είπε όχι στους Κουαλιαρέλα, Ασαμόα και Τζιακερίνι που έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Το ίδιο και ο Βούτσινιτς, ο οποίος πέτυχε και ένα γκολ στο 26' το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια, με τη Γιούβε να παίζει στο μισό γήπεδο και την Κιέβο να αμύνεται. Ο Σορεντίνο έκανε μια... αδιανόητη απόκρουση σε κεφαλιά-κεραυνό του Κιελίνι από το 1,5 μέτρο προκαλώντας εκνευρισμό στο Juventus Stadium αλλά ο Κουαλιαρέλα έχει... φτερά μετά το γκολ και το δοκάρι κόντρα στην Τσέλσι και έδωσε τη λύση.

Εντυπωσιακό γυριστό σουτ στο 63' για το 1-0, ωραία προσπάθεια και πλασέ στο 68' για το 2-0 και το ματς πέρασε στην ιστορία, με τη Γιουβέντους -που είχε ευκαιρίες για να ανεβάσει το σκορ- να κάνει το 4Χ4 ξεκουράζοντας παράλληλα παίκτες καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ματς της Τρίτης με τη Φιορεντίνα.



JUVENTUS – CHIEVO 2-0


Γκολ: Quagliarella 64', Quagliarella 69'

JUVENTUS
Buffon, Lucio, Bonucci, Chiellini, Isla (52' Vidal), Marchisio (73' Lichtsteiner), Pogba, Giaccherini, Asamoah, Vucinic, Quagliarella (80' Bendtner).
Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Barzagli, Caceres, Marrone, De Ceglie, Pirlo, Matri, Giovinco.
Προπονητής: Carrera (Conte).

CHIEVO
Sorrentino, Frey, Dainelli (73' Sardo), Cesar, Jokic, Vacek, Hetemaj (62' Cruzado), L. Rigoni, M.Rigoni, Thereau (70' Moscardelli), Pellissier.
Αναπληρωματικοί: Puggioni, Andreolli, Viotti, Cofie, Papp, Guana, Samassa, Stoian, Di Michele
Προπονητής: Di Carlo

Διαιτητής: Russo
Βοηθοί: Altomare, Nicoletti
Τέτερτος: Iannello


Δεν υπάρχουν σχόλια: