JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Γιουβέντους-Ρόμα 4-1, τώρα μίλα όσο θες άχρηστε κομπλεξικέ.

Η Γιούβε μπήκε φουριόζα και μέσα σε 20' κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι με το 3-0 το οποίο διαμορφώθηκε με φάουλ του Πίρλο στο 11', εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιντάλ στο 16' και γκολ του Μάτρι στο 19' και από το 20' είχε την πολυτέλεια να ξεκουραστεί για το παιχνίδι του Champions League την Τρίτη. Ο μπάρμπα Ζέμαν μετά από έγκυρες πηγές μέσα από το γήπεδο στο 20' ζήτησε να του δώσουν πάνες ακράτειας καθώς παραπονέθηκαν οι αναπληρωματικοί του ότι κάτι βρωμάει στον πάγκο.

Η Γιούβε μπήκε σηντηρητικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 69' μείωσε η Ρόμα με πέναλτι του Οσβάλντο. Η Γιούβε έκλεισε το σκορ στο 90' με τον Τζιοβίνκο. Έτσι μπαρμπά Ζέμαν για να μάθει πως απαντάει η Γιουβέντους σε κάτι αυθάδεις τύπους σαν την πάρτι σου. Καλο ξημέρωμα παππούλη.

Η Γιουβέντους πάτησε από το ξεκίνημα τη Ρόμα του Ζντένεκ Ζέμαν, την είχε 3-0 στο 19' και μετά χαλάρωσε για να επικρατήσει με 4-1!

Στο Juventus Stadium η Γιουβέντους μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να δείξει από νωρίς ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Και το έδειξε από πολύ νωρίς... Φάουλ του Πίρλο στο 12' για το 1-0, πέναλτι στο 16' σε χέρι του Καστάν και εκτέλεση του Βιντάλ για το 2-0, ωραίο κατέβασμα του Μάτρι και πλασέ στο 19' για το 3-0!

Η Ρόμα τα είχε χαμένα, η Κυρία ήλεγχε σε απόλυτο βαθμό τα πράγματα και στο 22' ο Μαρκίζιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τους Μπιανκονέρι να κάνουν ό,τι θέλουν τους Τζιαλορόσι. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε είχαν τη γνωστή αλληλοκάλυψη, κέρδιζαν σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και πριν το τέλος του ημιχρόνου είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Βούτσινιτς!

Οπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο άρχισε το δεύτερο καθώς στο δίλεπτο 46'-47' οι Βούτσινιτς-Μαρκίζιο φλέρταραν με το γκολ αλλά ο Στεκέλενμπουργκ αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις, με την επέμβαση του στο σουτ του Μαυροβούνιου να είναι εντυπωσιακή! Κάπου εκεί, μετά το πρώτο 5λεπτο της επανάληψης, η Γιουβέντους έριξε ρυθμό καθώς ακολουθεί το ματς της Τρίτης με την Σαχτάρ για το Champions League και άφησε την μπάλα στη Ρόμα, δίνοντας και χώρο στους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Ζέμαν, όπως ήταν λογικό, βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, καταφέρνοντας το στο 69' με την εκτέλεση πέναλτι του Οσβάλντο. Με το σκορ στο 3-1 η Ρόμα έδειξε να το πιστεύει κάπως και προσπάθησε να προβληματίσει κι άλλο την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία πάντως έβρισκε πολλούς κενούς χώρους και απειλούσε όποτε σοβαρευόταν.

Οπως έκανε και στο φινάλε, όταν ο Μπαρτσάλι -στο 91'- έκανε υπέροχη ενέργεια και κούρσα, για να βγάλει τελικά τετ α τετ τον Τζιοβίνκο που απέφυγε και τον Στεκέλενμπουργκ για το 4-1, μέσα σε αποθέωση!

Κάπου εδώ, λογικά, ο πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές θα σταματήσει καθώς για τον Ζέμαν θα είναι πιο εποικοδομητικό να δουλέψει για να βελτιώσει την Ρόμα ενώ η Γιουβέντους έδωσε στους οπαδούς της τη νίκη που ήθελαν και παράλληλα έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους της, λίγες μέρες μετά την κακή εμφάνιση στη Φλωρεντία.


JUVENTUS-ROMA 4-1





Γκολ: Pirlo 11’, Vidal (Πεν) 15’, Matri 19’, Osvaldo (Πεν) 69’, Giovinco 90’.

JUVENTUS 
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio (31’ Asamoah), De Ceglie (84’ Pogba) Matri (76’ Giovinco), Vucinic.

Αναπληρωματικοί: Storari, Lucio, Lichtsteiner, Marrone, Isla, Padoin, Giaccherini, Bendtner, Quagliarella.
Προπονητής: Carrera (Conte).

ROMA
Stekelenburg, Taddei, Burdisso, Castan, Balzaretti (34’ Marcos), Tachtsidis (63’ Perrotta), Florenzi, De Rossi, Lamela, Osvaldo, Totti
(63’ Destro).
Αναπληρωματικοί: Goicoechea, Svedkauskas, De Matteo, Romagnoli, Piris, Lopez.
Προπονητής: Zeman

Διαιτητής: Rizzoli
Βοηθοί: Faverani, Stefani
Τέταρτος: Maggiani
Βοηθοί περιοχής: Banti, De Marco

Κίτρινες κάρτες: 11’ Taddei, 14’ Castan, 19’ Burdisso, 27’ Balzaretti, 71’ Matri, 81’ Vidal.

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vero Juventino είπε...

8 επρεπε να βαζαμε...αντε γιατι σαν πολυ μας ζαλισαν.