JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Φιορεντίνα-Γιουβέντους 0-0, πρώτη απώλεια βαθμών.


Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή και εχθρική όπως πάντα από τους οπαδούς των δύο ομάδων καθώς πρόκειται για ένα ματς που για τη Φλωρεντία σημαίνει τα πάντα. Αυτή η ένταση που υπήρχε φαινόταν και στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν εύκολα λάθη, με συνέπεια να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση. Ενα σουτ του Τζιοβίνκο που έφυγε άουτ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Γιουβέντους, με τη Φιορεντίνα από την άλλη πλευρά να ανεβάζει την απόδοση της μετά το ημίωρο.

Οι Βιόλα πίεζαν ψηλά και δημιουργούσαν προβλήματα στους Μπιανκονέρι αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε δύο πολύ καλές φάσεις. Στο 40' η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από την κεφαλιά του Γιόβετιτς ενώ ένα λεπτό μετά ο Λάγιτς δέχθηκε μια βαθιά μπαλιά και βγήκε απέναντι από τον Μπουφόν αλλά τελείωσε τη φάση άσχημα...


Το ματς ήταν «σκληρό» και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς η Γιουβέντους δεν έδειχνε αυτή τη φορά διάθεση να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο αλλά προτίμησε να περιμένει πίσω. Οι Τοσκανοί, βέβαια, που είχαν την υπεροχή προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής τα οποία έφευγαν άουτ, με τον Μάσιμο Καρέρα να βγάζει τους Πίρλο, Τζιακερίνι, Κουαλιαρέλα για τη Γιούβε και να περνάει στο ματς τους Πογκμπά, Μαρκίζιο και Βούτσινιτς.


Αλλαγές έκανε και ο Βιτσέντζο Μοντέλα, που έβαλε καθαρό σέντερ φορ αργά πάντως (87' Τόνι αντί Γιόβετιτς), με την Φιορεντίνα να απειλεί στα τελευταία λεπτά με μία ωραία κεφαλιά-ψαράκι του Πασκουάλ στο πίσω δοκάρι.


Οπως και να έχει, το 0-0 δεν άλλαξε, με τους Βιόλα να μένουν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια τους για νίκη και τη Γιουβέντους να χαμογελάει επειδή διατηρεί το αήττητο σερί της και έφυγε αλώβητη από μια πολύ δύσκολη έδρα.



FIORENTINA-JUVENTUS 0-0




FIORENTINA
Viviano, Roncaglia, Rodriguez, Tomovic. Cuadrado, Romulo (91’ Migliaccio), Pizarro, B. Valero, Pasqual, Ljajic (76’ Matias Fernandez), Jovetic (87’ Toni)

Αναπληρωματικοί: Neto, Lupatelli, Hegazy, Camporese, Savic, Cassani, Llama, Olivera, Seferovic.
Προπονητής: Montella



JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo (68’ Pogba), Giaccherini (74’ Marchisio), Asamoah, Giovinco, Quagliarella (58’ Vucinic)
Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Lucio, Caceres, Marrone, De Ceglie, Isla, Bendtner, Matri.
Προπονητής: Carrera (Conte)

Διαιτητής: Tagliavento
Βοηθοί: Di Liberatore, Cariolato
Τέταρτος: Niccolai
Βοηθοί περιοχής: Bergonzi, Giannoccaro

Κάρτες: 39’ Pizarro, 46’ Rodriguez, 49’ Ljajic, 56’ Vidal

Δεν υπάρχουν σχόλια: