JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Γιουβέντους-Πάρμα 2-0, με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η Γιούβε.

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η Γιούβε, με τα γκολ του Λιχστάινερ στο 55' και του Πίρλο στο 58' η Γιουβέντους κέρδισε την Πάρμα με 2-0. Στο Πρώτο μέρος ο Βιντάλ  έχασε την ευκαιρία να ανοίξη το σκορ από το σημείο του πέναλτι.

Στο Τορίνο το ματς άρχισε και διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή αλλά αυτό δεν επηρέασε τους Μπιανκονέρι, που χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρντ απόδοσης πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Στο πρώτο ημίωρο η Πάρμα προβλημάτιζε τη Γιουβέντους αλλά κάπου εκεί οι πρωταθλητές ανέβασαν ρυθμό και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο πιέζοντας για το γκολ.

Είχαν μεγάλη ευκαιρία να το πετύχουν στο 33', όταν διαιτητής και βοηθός τα έκαναν... μαντάρα από το πουθενά. Μετά από μια κόντρα που έγινε, η μπάλα κατέληξε στον Λιχτστάινερ που ήταν σε θέση οφσάιντ αλλά ο βοηθός δεν σήκωσε το σημαιάκι και στην εξέλιξη της φάσης δόθηκε πέναλτι καθώς τον ανέτρεψε ο Μιράντε. Πέναλτι υπήρχε αλλά η φάση θα έπρεπε να σταματήσει στο οφσάιντ. Τουλάχιστον η Πάρμα δεν το πλήρωσε αυτό καθώς ο Βιντάλ νικήθηκε από τον Μιράντε στην εκτέλεση και το 0-0 παρέμεινε.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Γιούβε μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς και έχασε άμεσα δύο ευκαιρίες με τους Βιντάλ και Βούτσινιτς. Ειδικά αυτή του Μαυροβούνιου ήταν ανεπανάληπτη καθώς βρέθηκε τετ α τετ αλλά προτίμησε να πλασάρει αντί να στρώσει στον Μαρκίζιο που ήταν φάτσα με τα δίχτυα. Μικρό το κακό καθώς στο 55' ο Ασαμόα έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και γύρισε την μπάλα στο σωστό σημείο, για να κάνει κίνηση ο Λιχτστάινερ και να ανοίξει το σκορ, όπως είχε γίνει και πέρυσι στην πρεμιέρα της Γιουβέντους με την Πάρμα!

Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι έριξε στο ματς τον Νίνη για την Πάρμα αλλά στο 58' ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε. Εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, ο Μιράντε μπήκε μέσα από τη γραμμή αλλά αν πήρε και την μπάλα μαζί του είναι άγνωστο... Οσα ριπλέι κι αν έδειξαν οι Ιταλοί δεν ξεκαθαρίζουν τη φάση καθώς το σώμα του τερματοφύλακα καλύπτει την μπάλα αλλά ο βοηθός που είναι -από φέτος- δίπλα από την εστία έδειξε σέντρα.

Το 2-0 έδινε το τρίποντο στους Μπιανκονέρι, που είχαν φάσεις για να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ αλλά ο επιθετικός που θέλουν δεν έχει έρθει ακόμη. Γκολ θα μπορούσε να βάλει και η Πάρμα αλλά ο Στοράρι έκανε ωραία διπλή απόκρουση στα τελευταία λεπτά σε σουτ των Νίνη και Γκόμπι.

Μοναδικό αρνητικό για τη Γιουβέντους ο τραυματισμός του Τζιοβίνκο στο τέλος, που έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια με φορείο...



JUVENTUS-PARMA 2-0


Γκολ: Lichtsteiner 9’ st, Pirlo 13’  st

JUVENTUS
Storari; Bonucci, Marrone, Barzagli; Lichtsteiner (33’ st Padoin), Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco (42’ st De Ceglie), Vucinic (34’ st Matri).
Αναπλητοματικοί: Leali, Branescu, Masi, Chiellini, Pogba, Giaccherini, Quagliarella, Boakye.
Allenatore: Conte, in panchina Carrera.

PARMA
Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli; Rosi (36’ st Pellè), Acquah (13’ st Ninis) , Parolo, Valdes, Gobbi; Pabon (13’ st Belfodil), Biabiany.
A disposizione: Pavarini, Bazja, Fideleff, Benalouane, Morrone, Musacci, Modesto.
Allenatore: Donadoni.

ARBITRO: Romeo
ASSISTENTI: Petrella, De Luca
QUARTO UFFICIALE: Marzaloni
ARBITRI D’AREA: Russo, Ciampi

AMMONITI: 4’ pt Biabiany, 11’ pt Giovinco, 25’ pt Acquah, 33’ pt Mirante, 12’ st Lucarelli, 22’ st Paletta, 28’ st Valdes

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Με το δεξί στη νέα χρονιά αδέλφια για την ομάδα μας. Κρατάμε το τρίποντο και την καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές μας.

Εξαιρετικός ο Ασαμόα, πραγματικά δείχνει ότι μπορεί να γίνει ένας από τους αγαπημένους της κερκίδας. Φοβερή κίνηση στο πρώτο γκολ με τον αμυντικό της Πάρμα να τον σπρώχνει και αυτός να φαντάζει φτιαγμένος από... γρανίτη!

Λάθος η απόφαση για το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο (που τιμωρήθηκε ως ένα βαθμό από την αστοχία του Βιντάλ). Σωστότατη για το γκολ του Πίρλο, όπως δείχνει και η ζουμαρισμένη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/378691_371547542913768_1332327972_n.jpg

Πάμε για το διπλό στο "Φρίουλι", με μία Ουντινέζε η οποία ηττήθηκε με ανατροπή από τον... Γιόβετιτς!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS! ***

Unknown είπε...

Ξεκίνημα με το δεξί ωραία παίξαμε αλλά κάνει μπαμ η ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%.
Τρομερός Ασαμοα σαν σκυλί έτρεχε. Μερικά λάθη στην άμυνα που δεν πρέπει να ξαναγίνουν.Ο Μαρονε μια χαρά τα πάει στη νέα του θέση.

Θέλουμε οπωσδήποτε φορ. Αφού 1 γκολ μπήκε από δυο αμυντικούς και το άλλο με φάουλ.

Περαστικά στο Τζοβινκο!!!